Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor – Αλέξης Παππάς: Χώρισαν και η Alessia Demetz αποκαλύπτει τον λόγο

Survivor – Αλέξης Παππάς: Χώρισαν και η Alessia Demetz αποκαλύπτει τον λόγο

Τι λέει η Alessia Demetz για τον Αλέξη Παππά και τον χωρισμό τους. «δεν είναι συνεπής στα λόγια και στις πράξεις».

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, και η Alessia Demetz, χώρισαν μετά από λίγους μήνες σχέσης. Τον χωρισμό επιβεβαίωααν και οι δύο το πρωί της Δευτέρας στην εκπομοπή Ευτυχείτε.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να λήξει τη σχέση του με την ξανθιά καλλονή, στέλνοντας της ένα μακροσκελές μήνυμα.

Λίγο μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού, η Alessia Demetz βγήκε ζωντανά στο Πρωινό και αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά:

«Ναι, χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες από τη ζωή. Ήταν απόφαση από κοινού. Έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και ο τρόπος που αντέδρασε δεν είναι ο τρόπος που έπρεπε. Δεν ήθελα ο σύντροφος της ζωής μου να συμπεριφέρεται όπως ο Αλέξης.

Ο τρόπος που με έχουν μεγαλώσει, η παιδεία μου και επειδή προστατεύομαι από τη βασιλική οικογένεια, έχω έναν τρόπο να βλέπω τα πράγματα… Για εμάς όπως λέμε το “Σε αγαπώ” είναι διαφορετικό πώς το βλέπουν οι άλλοι.

Εννοείται πως δεν έχω σχέση με άλλον άντρα. Άλλα λέει ο Αλέξης και άλλα κάνει. Δεν έχουν συνέπεια τα λόγια του με τις πράξεις του. Ο Αλέξης δεν πρέπει να παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων», τόνισε μεταξύ άλλων η Alessia Demetz για τον πρώην παίκτη του Survivor στην εκπομπή “το Πρωινό”.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που χώρισε την Alessia Demetz μέσω ενός μακροσκελούς μηνύματος.

Το μήνυμα αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή και χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων: «Tις τελευταίες εβδομάδες συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι πλέον η προτεραιότητα στη ζωή σου αφού κάποιος άλλος βρίσκεται στην καθημερινότητά σου.

Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά υπέροχη σχέση αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσεις το τώρα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις