Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor – Κατσαούνης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αθώωσή του

Survivor – Κατσαούνης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αθώωσή του

Ήταν ήδη μέσα στο Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης, όταν του ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του, τον Ιανουάριο του 2022, μετά την κατάγγελία μιας ανήλικης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αθωώθηκε πριν από λίγες ημέρες και σήμερα, μίλησε στην εκπομπή TLIVE για την περιπέτεια και τη διαπόμπευσή του.

«Νιώθω κατ’ αρχάς μία απελευθέρωση. Το να έχεις πάνω σου μία ρετσινιά με αυτήν την κατηγορία είναι πάρα πολύ άσχημο. Πιο άσχημο πράγμα δεν υπάρχει για έναν άνδρα! Είχα δεχτεί κάποιες επιθέσεις στο διαδίκτυο αλλά σε πολύ μικρό βαθμό. Από την αρχή κατάλαβε ο κόσμος ότι δεν έκανα κάτι. Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου και το διαχειρίστηκα σωστά. Μπορεί να ήταν ένα άλλο παιδί, που να μην τα είχε καλά με τον εαυτό του και να πήγαινε σε πράξεις πολύ χειρότερες…» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Σε ερώτηση για το αν είχε επικοινωνία με την οικογένεια της ανήλικης, ο ίδιος είπε: «Δεν ξέρω τι μπορεί να ήθελαν από μένα… Δημοσιότητα, ή για χρηματικό ποσό… Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Δηλαδή για να θες να βάλεις κάποιον στη φυλακή για κάτι που δεν φταίει, θα τους πλησιάσω κι από πάνω; Πρέπει να είμαι τρελός. Αυτοί είναι ικανοί να ξαναπάνε στην Αστυνομία».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις