Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor – Πάνος Καλίδης: H απίστευτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Survivor – Πάνος Καλίδης: H απίστευτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Καλίδης έκανε μία επική ανάρτηση στο Instagram, μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το Survivor.

Ο Πάνος Καλίδης δεν κρατήθηκε, και έκανε μία απίστευτη ανάρτηση στο Instagram για τον Τριαντάφυλλο. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη αφού έπειτα από περίπου 5 μήνες, ο Τριαντάφυλλος που είχε καταφέρει να βγει 10 φορές υποψήφιος και να σωθεί από το τηλεοπτικό κοινό, τελικά αποχώρησε.

H αποχώρηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε φρενίτιδα στα social media αφού πολλοί ήταν εκείνοι που ανυπομονούσαν για τη στιγμή αυτή ενώ άλλοι έχασαν το ενδιαφέρον τους για το παιχνίδι.

Μια ανάρτηση όμως για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έκανε και ο Πάνος Καλίδης ο οποίος θέλησε να τρολάρει τον πρώην συμπαίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να έχει πάρει αγκαλιά ένα δέντρο που βρίσκεται στην παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας και έγραψε: «Φήμες λένε ότι έχει γαντζωθεί πάνω στον φοίνικα και αρνείται να αποχωρήσει».

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καλίδη:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις