Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Το απίστευτο ξέσπασμα του πατέρα της Άννας Μαρίας Βέλλη κατά του Τριαντάφυλλου

Survivor: Το απίστευτο ξέσπασμα του πατέρα της Άννας Μαρίας Βέλλη κατά του Τριαντάφυλλου

SURVIVOR: Μία νέα κόντρα με φόντο την παραλία στον Άγιο Δομίνικο. Aπίστευτο ξέσπασμα από τον πατέρα της Άννας Μαρίας Βέλλη κατά του Τριαντάφυλλου.

Το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα την αποκάλυψαν μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” ένα απίστευτο σχόλιο που έκανε ο πατέρας της Άννας Μαρίας Βέλλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο στρεφόταν εναντίον του Τριαντάφυλλου, χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, ο Θεολόγος Βέλλης, όπως είναι το όνομά του, σχολίασε τον Τριαντάφυλλο με έναν καθόλου κομψό τρόπο.

Ωστόσο αυτό το ποστ αποφάσισε να διαγράψει λίγα λεπτά μετά.

«Υπάρχει ένας μ@@ς αε αυτή τη χώρα που μέχρι τώρα τον ήξερε μόνο η μάνα του! Τωρα πια τον έμαθε όλη η Ελλάδα!», έγραψε ο πατέρας της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Δυο ξένοι στην ίδια ομάδα του Survivor μοιάζουν να είναι η Ανθη Σαλαγκούδη και ο Τριαντάφυλλος. Κάτι που επιβεβαιώθηκε μάλιστα και στο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, η γοητευτική παρουσιάστρια συνομίλησε με τον καλό της φίλο, Περικλή Κονδυλάτο στην παραλία των Κόκκινων. Αμέσως μετά στην κάμερα του ριάλιτι, η Ανθή Σαλαγκούδη απασφάλισε!

«Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου.

Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο… Υποννόησε διάφορα μού είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι».

Survivor: Οι “κομμένες” σκηνές του επεισοδίου

Η κολλητή φίλη της Ελευθερίας Ελευθερίου, Ιφιγένεια Μπάκα, σχολιάζει όσα έγιναν στην παραλία του Survivor.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις