Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Takeoff: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, στο στήθος και στο χέρι – Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή

Takeoff: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, στο στήθος και στο χέρι – Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή

Η επίσημη αιτία θανάτου του ράπερ των Migos, Takeoff, που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, έγινε γνωστή χθες Τετάρτη (2.11.2022) από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο Χιούστον.

Όπως αποκαλύπτει το PageSix, η σορός του ράπερ είχε «διαπεραστικά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, στο στήθος και στο χέρι του» σύμφωνα με τα αρχεία που έχει στην κατοχή του το αμερικανικό μέσο από το Ινστιτούτο Εγκληματολογικών Επιστημών της Κομητείας Χάρις του Χιούστον.

Σύμφωνα με τα ίδια αρχεία, η αιτία θανάτου είναι και επίσημα η ανθρωποκτονία και έτσι η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε τον 28χρονο γύρω στις 2:30 π.μ. της Τρίτης (1.11.2022 – ώρα ΗΠΑ) στην αίθουσα μπόουλινγκ, 810 Billiards & Bowling Houston, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με ζάρια.

Μάλιστα, το TMZ αναφέρει ότι κυκλοφόρησαν και ντοκουμέντα από τη συμπλοκή με έναν άνδρα, που φέρεται να είναι ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης, να κρατάει το όπλο και να στέκεται απέναντι από τον Takeoff ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τον θάνατό του.

Το βίντεο που έλαβε το TMZ δείχνει έναν μαύρο άνδρα με κοντά ράστα μαλλιά, να φορά ένα μπλε πουκάμισο, καπέλο και μαύρη χιαστί τσάντα με μπαλώματα, ενώ κρατά ένα όπλο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο υπάρχει μια λεκτική διαμάχη και στο τέλος ακούγονται πυροβολισμοί ενώ όσοι βρίσκονταν εκεί τρέχουν πανικόβλητοι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις