Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Tέιλορ Σουίφτ: Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια για την περιοδεία της

Tέιλορ Σουίφτ: Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια για την περιοδεία της
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Από επιτυχία σε επιτυχία, από διάκριση σε διάκριση και από εκατομμύρια εισιτήρια σε λιγοστά, η Tέιλορ Σουίφτ συνεχώς «ανεβαίνει». Αυτή την φορά, οι θαυμαστές της κατέκλυσαν ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων για να προμηθευτούν εισιτήρια για την πρώτη της περιοδεία, μετά από πέντε χρόνια.

Το πλήθος των θαυμαστών που κατέκλυσε την ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων, προκάλεσε επαλαμβανόμενες διακοπές και μεγάλες αναμονές στο διαδίκτυο. Αρκετά εισιτήρια των συναυλιών της Tέιλορ Σουίφτ αναρτήθηκαν στην συνέχεια προς μεταπώληση, για χιλιάδες δολάρια αυτή τη φορά, σύμφωνα με το Reuters.

Ο ιστότοπος ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η «ιστορικά πρωτοφανής ζήτηση» για την 52 ημερών περιοδεία της Tέιλορ  Σουίφτ στις Ηνωμένες Πολιτείες είδε εκατομμύρια ανθρώπους να προσπαθούν να αγοράσουν εισιτήρια προπώλησης, γεγονός που προκάλεσε περιοδικά προβλήματα, τα οποία η εταιρεία προσπαθούσε γρήγορα να επιλύσει.

Οι θαυμαστές ανέφεραν ότι περίμεναν να αγοράσουν εισιτήρια, στο διαδίκτυο έως και οκτώ ώρες, τα οποία κόστιζαν από 49 έως 449 δολάρια το καθένα.

Ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ήταν αρχικά ανοιχτή μόνο για τους θαυμαστές της Tέιλορ Σουίφτ που επιλέχθηκαν ως «διαπιστευμένοι» ορισμένα εισιτήρια είχαν ήδη μπει σε ιστοσελίδες μεταπώλησης, προς 22.700 δολάρια το καθένα.

Η περιοδεία «Eras»

Η περιοδεία «Eras» θα είναι η πρώτη περιοδεία της αγαπημένης τραγουδίστριας από το 2018. Θα περιλαμβάνει 27 συναυλίες και θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου 2023 από το State Farm Stadium στο Γκλέντεϊλ (Glendale) της Αριζόνα. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις