Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

The Equalizer 3: Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον τα «βάζει» και με την Ιταλική Μαφία

The Equalizer 3: Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον τα «βάζει» και με την Ιταλική Μαφία

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ντένζελ Ουάσιγκτον, επιστρέφει ως πρώην πράκτορας της CIA, Ρόμπερτ ΜακΚολ, στην ταινία «The Equalizer 3», με τον Αντουάν Φουκουά στη σκηνοθεσία.

Στην τρίτη ταινία του επιτυχημένου franchise, ο Ντένζελ Ουάσιγκτον ως Ρόμπερτ ΜακΚολ, μετακομίζει στην Ιταλία με την ελπίδα να ξεχάσει το παρελθόν του. Φυσικά, ο κίνδυνος τον ακολουθεί παντού, οπότε αναγκάζεται να αναλάβει για ακόμα μία φορά δράση.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ο Ρόμπερτ ΜακΚολ αγωνίστηκε να συμφιλιωθεί με τα φρικτά πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν και βρίσκει μια περίεργη παρηγοριά απονέμοντας δικαιοσύνη για λογαριασμό των καταπιεσμένων.

Πλέον έχει μετακομίσει στη Νότια Ιταλία και ανακαλύπτει ότι οι νέοι του φίλοι βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τοπικών αρχηγών του εγκλήματος.

Καθώς τα γεγονότα γίνονται θανατηφόρα, ο ΜακΚολ ξέρει τι πρέπει να κάνει: να γίνει προστάτης των φίλων του αναλαμβάνοντας να τα βάλει με τη μαφία.

Η νέα ταινία σηματοδοτεί την επανένωση του Ντένζελ Ουάσιγκτον με την Ντακότα Φάνινγκ, σχεδόν 20 χρόνια μετά την ταινία «Man on Fire» του 2004, κάτι που σύμφωνα με τον Φουκουά ήταν ιδέα του ίδιου του Ουάσιγκτον.

Το franchise ταινιών «The Equalizer» ξεκίνησε το 2014 και ακολούθησε ένα σίκουελ το 2018.

Οι ταινίες είναι βασισμένες στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980, ενώ αργότερα ήρθε και η αναβίωση της σειράς του CBS με πρωταγωνίστρια την Κουίν Λατίφα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις