Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

«The Garfield Movie»: Ο θρυλικός γάτος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – Το τρέιλερ της ταινίας

«The Garfield Movie»: Ο θρυλικός γάτος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – Το τρέιλερ της ταινίας

Ο Garfield επιστρέφει δριμύτερος στη μεγάλη οθόνη με τη νέα ταινία της σειράς κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον θρυλικό γάτο.

Η Δευτέρα μόλις έγινε πολύ καλύτερη! Αυτό σηματοδοτεί την υπόσχεση της Sony Pictures για την ολοκαίνουργια ταινία με σταρ τον αγαπημένο γάτο κινουμένων σχεδίων Γκάρφιλντ (Grafield) που λατρεύει τα λαζάνια.

Η νέα ταινία του Γκάρφιλντ έχει τον τίτλο «The Garfield Movie» σε σκηνοθεσία Μαρκ Ντίνταλ (Mark Dindal). Είναι βασισμένο στους χαρακτήρες που αρχικά δημιούργησε ο Τζιμ Ντέιβις (Jim Davis) σε σενάριο των Μαρκ Τόργκοβε (Mark Torgove), Ντέιβιντ Ρέινολντς (David Reynolds) και Πολ Κάπλαν (Paul A. Kaplan).

Τη φωνή του διάσημου γάτου ανέλαβε στην νέα ταινία του Garfield ο Κρις Πρατ (Chris Pratt) μαζί με τον «πατέρα του» Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (Samuel L. Jackson). Επίσης χαρίζουν τις φωνές τους οι Νίκολας Χουλτ (Nicholas Hoult), Σέσιλυ Στρονγκ (Cecily Strong), Χάνα Γουάντινγκχεμ (Hannah Waddingham), Μπρετ Γκόλντσταϊν (Brett Goldstein), Μπόουεν Γιάνγκ (Bowen Yang) και Βινγκ Ρέιμς (Ving Rhames).

O θρυλικός γάτος που μισεί τη Δευτέρα πρόκειται να ζήσει μια ξέφρενη περιπέτεια στην ύπαιθρο! Μετά από μια απροσδόκητη συνάντηση με τον εδώ και χρόνια χαμένο πατέρα του – τον βρώμικο Βικ – ο Γκάρφιλντ και ο φίλος του Όντι αναγκάζονται να αφήσουν για λίγο την υπέροχη ζωή τους και να πάρουν μέρος σε μία ξεκαρδιστική και άκρως επικίνδυνη ληστεία.

Η νέα ταινία του Garfield αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τις 24 Μαΐου 2024.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις