Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

«The Mandalorian and Grogu»: Νέα ταινία από το σύμπαν του Star Wars

«The Mandalorian and Grogu»: Νέα ταινία από το σύμπαν του Star Wars
YouTube

Με τίτλο «The Mandalorian and Grogu» η Lucasfilm ανακοίνωσε επίσημα μία νέα ταινία τοποθετημένη στον κόσμο του Star Wars. Η ταινία θα είναι βασισμένη στην επιτυχημένη τηλεοπτική παραγωγή του Disney+ με πρωταγωνιστή τον Πέδρο Πασκάλ.

Η ανακοίνωση της Lucasfilm έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars και απ’ ό,τι φαίνεται η υπόθεση εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα της τρίτης σεζόν της σειράς «The Mandalorian». Ο Ντιν Γκρόγκου, ή αλλιώς Baby Yoda θα κάνει ντεμπούτο στον κινηματογράφο!

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Τζον Φαβρό, ο οποίος δήλωσε ότι λατρεύει να αφηγείται ιστορίες που διαδραματίζονται στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας.

Η προοπτική να φέρουμε τον Mandalorian και τον Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική, πρόσθεσε.

Ο Φαβρό δημιούργησε τη σειρά της Disney+ «The Mandalorian», η οποία ακολουθεί έναν κυνηγό επικηρυγμένων που προσπαθεί να προστατεύσει έναν νεαρό, αξιολάτρευτο εξωγήινο που ονομάζεται Grogu, γνωστό στους θαυμαστές ως Baby Yoda.

Ο Φαβρό θα είναι παραγωγός του φιλμ «The Mandalorian & Grogu» με την πρόεδρο της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι και τον δημιουργό του «Ahsoka», Ντέιβ Φιλόνι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις