Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Twilight: Η Κάθριν Χάρντγουικ αποκαλύπτει ποιους ηθοποιούς θα επέλεγε για ριμέικ της εμβληματικής σειράς ταινιών

Twilight: Η Κάθριν Χάρντγουικ αποκαλύπτει ποιους ηθοποιούς θα επέλεγε για ριμέικ της εμβληματικής σειράς ταινιών

Η σκηνοθέτιδα της εμβληματικής κινηματογραφικής σειράς «Twilight», Κάθριν Χάρντγουικ, αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί πιστεύει ότι θα ήταν οι «τέλειοι» αντικαταστάτες για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ριμέικ του καλτ κλασικού έπους.

Η γνωστοί ηθοποιοί Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνίστησαν ως Μπέλα Σουάν και Έντουαρντ Κάλεν στις ταινίες φαντασίας «Twilight», που βασίζονται στη δημοφιλή σειρά βιβλίων με βρικόλακες της Στέφανι Μέγιερ και .

Κατά τη διάρκεια πρόσφατου επεισοδίου του podcast του Τζος Χόροβιτς «Happy Sad Confused», η σκηνοθέτιδα του «Twilight», Κάθριν Χάρντγουικ είπε ότι οι ηθοποιοί Τζένα Ορτέγκα και ο Τζέικομπ Ελόρντι «θα ήταν τέλειοι» ως Μπέλα και Έντουαρντ, αν γυριζόταν ποτέ ένα ριμέικ.

«Εννοώ, είναι καταπληκτικός. Μάλλον θα ήταν ο Έντουαρντ σήμερα» είπε η Χάρντγουικ για τον 26χρονο Αυστραλό ηθοποιό.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί πολύ ωραίοι νέοι ηθοποιοί σήμερα. Φυσικά, μόλις ανέφερες τη Τζένα Ορτέγκα, είναι καταπληκτική» πρόσθεσε.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ορτέγκα αποχώρησε από το επερχόμενο «Scream 7», αφού η συμπρωταγωνίστριά της Μελίσα Μπαρέρα απολύθηκε λόγω σχολίων που έκανε για τη διαμάχη στη Γάζα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χάρντγουικ αποκάλυψε ότι ο Πάτινσον παραλίγο να μην επιλεγεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του 2008, επειδή οι υπεύθυνοι του στούντιο είχαν ενστάσεις για τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις