Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Twitter: Ο Snoop Dogg θέτει υποψηφιότητα να το αγοράσει μετά τον Έλον Μασκ

Twitter: Ο Snoop Dogg θέτει υποψηφιότητα να το αγοράσει μετά τον Έλον Μασκ
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Snoop Dogg θέτει υποψηφιότητα να αγοράσει το Twitter μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Έλον Μασκ, που το 57% των χρηστών ψήφισαν να παραιτηθεί από επικεφαλής της πλατφόρμας. Ο γνωστός ράπερ δημοσίευσε τη δικιά του ψηφοφορία και το αποτέλεσμα είναι ήδη υπέρ του «ναι».

Συγκεκριμένα, ο Snoop Dogg έκανε ένα tweet, μετά την ψηφοφορία του Έλον Μασκ, και έδωσε την επιλογή στους χρήστες του Twitter, όπως κάνει ο μεγιστάνας για όλα τα ζητήματα που θέλει να πάρει απόφαση.

Μέσα σε περίπου 3 ώρες, έχουν ψηφίσει πάνω από 2.000.000 χρήστες του Twitter, εκ των οποίων το 81% λέει «ναι» να αγοράσει ο Snoop Dogg την πλατφόρμα από τον Έλον Μασκ. Η ψηφοφορία θα είναι ενεργή για ακόμη 9 ώρες, δηλαδή θα λήξει περίπου στις 04:00 της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου (ώρα Ελλάδας).

Η ψηφοφορία του Snoop Dogg:

Στις 13 Μαΐου 2022, ο Snoop Dogg είχε γράψει ένα tweet που έλεγε «ίσως θα πρέπει να αγοράσω το Twitter τώρα», όταν είχε ξεκινήσει το σήριαλ με την απόκτησή του από τον Έλον Μασκ. Μάλιστα, είχε κάνει και… προγραμματικές δηλώσεις για την τακτική που θα ακολουθήσει ως ο νέος επικεφαλής της πλατφόρμας.

Ο Snoop Dogg είχε υποσχεθεί «μπλε τικ» σε όλους, για τα οποία οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν στο Twitter του Έλον Μασκ, δωρεάν ίντερνετ στα αεροπλάνα γιατί «τα 29 δολάρια για μία ώρα σύνδεσης είναι σκ@@τ@» ενώ είχε πει ότι θα αντικαταστήσει το διοικητικό συμβούλιο με το ψάρι του τον Fish Fry.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Έλον Μασκ είχε απαντήσει τότε με emoji φωτιάς, επικροτώντας τις προτάσεις του Snoop Dogg για τη λειτουργία του Twitter. Πάντως, ο μεγιστάνας δήλωσε ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα της δικής του ψηφοφορίας. 

https://twitter.com/elonmusk/status/1525699590544056331

Ακόμη, βέβαια, δεν έχει κάνει κάποια δήλωση αν όντως θα παραιτηθεί από επικεφαλής, αν θα βάλει πωλητήριο στο Twitter ή τι θα κάνει γενικότερα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις