Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Vivienne Westwood: Η Kim Cattrall αποχαιρετά την θρυλική σχεδιάστρια με μια άγνωστη ιστορία

Vivienne Westwood: Η Kim Cattrall αποχαιρετά την θρυλική σχεδιάστρια με μια άγνωστη ιστορία

Όταν η Vivienne Westwood έσωσε τις… πρεμιέρες της Kim Cattrall! Η σχεδιάστρια που έγραψε ιστορία έφυγε από τη ζωή χθες, 29 Δεκεμβρίου. 

Ο χώρος της μόδας θρηνεί για το θάνατο της θρυλικής Vivienne Westwood. Μιας γυναίκας που έγινε θρύλος και έφυγε από τη ζωή στα 81 της χρόνια. Ανάμεσα σε εκείνους που την αποχαιρέτισαν, η Kim Cattrall, που αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία.

Είναι η ιστορία του πως γνώρισε η Kim Cattrall την Vivienne Westwood και πως η δεύτερη «έσωσε» την πρώτη.

Η ηθοποιός έγραψε ότι πολλά χρόνια πριν, έπρεπε να ετοιμαστεί για 3 πρεμιέρες και κάποιος στιλίστας της από το Λος Άντζελες, της έστειλε κάποια ρούχα που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Τότε λοιπόν ένας φίλος της πρότεινε να πάει στο ατελιέ της Vivienne Westwood, η οποία σε λίγες μόνο μέρες δημιούργησε για εκείνη και τις πρεμιέρες, 3 υπέροχα κομμάτια και την έβγαλε από την δύσκολη θέση.

Γράφει η Kim Cattrall για την «πραγματική ιδιοφυία»: «Στυλίστας από το Λος Άντζελες μου είχε στείλει τρία φορέματα διάφορων σχεδιαστών για τις πρεμιέρες μιας ταινίας σε Λονδίνο, Βερολίνο και Νέα Υόρκη.

Τα ρούχα έφτασαν στο ξενοδοχείο μου στο Λονδίνο βρώμικα, δεν με κολάκευαν και χρειάζονταν μεταποίηση. Ήμουν στην κόψη του ξυραφιού όταν ένας κοινός φίλος με πήγε αμέσως στο ατελιέ της Vivienne Westwood και εκείνη που έφτιαξε καινούργιο φόρεμα σε τρεις μέρες και δυο ακόμα και κάθε μια από τις επερχόμενες πρεμιέρες.

Δεν ξέχασα ποτέ τη γενναιοδωρία της και την ευγένειά της στο να το καταφέρει όλο αυτό και να με σώσει.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

 

Αναπαύσου εν ειρήνη Vivienne, Είσαι ένας θρύλος».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις