Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Vulgar λέγεται το πρώτο τραγούδι της Madonna και του Sam Smith – Κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου

Vulgar λέγεται το πρώτο τραγούδι της Madonna και του Sam Smith – Κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου

Vulgar θα λέγεται το πρώτο τραγούδι της Μαντόνα (Madonna) και του Σαμ Σμιθ (Sam Smith), το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου, με τους καλλιτέχνες να επιβεβαιώνουν τη συνεργασία τους στα social media.

Η Μαντόνα ανέβασε το artwork του τραγουδιού της με τον Σαμ Σμιθ στο Instagram, όπου φαίνονται δύο κορσέδες με τα αρχικά των καλλιτεχνών S&M, το οποίο είναι και λογοπαίγνιο που παραπέμπει σε σαδομαζοχισμό. 

Από τη μεριά του, ο Σαμ Σμιθ ανέβασε στο Twitter ένα ηχητικό κλιπ, όπου οι δυο τους ακούγονται να επαναλαμβάνουν τα ονόματά τους.  

Ακούστε το teaser:

Επίσης, στο Twitter υπήρξε ανάρτηση ότι οι θαυμαστές του Σαμ Σμιθ επρόκειτο να δεχτούν μια έκπληξη κατά τη διάρκεια του σόου του στο Μάντσεστερ στις 24 Μαΐου, κάτι που πολλοί υπέθεσαν ότι θα ήταν μια γεύση της συνεργασίας, καθώς η ανακοίνωση ήταν στην ίδια γραμματοσειρά με το πρώτο teaser. Ωστόσο, ο Σμιθ αναγκάστηκε να σταματήσει απότομα τη συναυλία λόγω φωνητικών προβλημάτων.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός διασκεύασε επίσης πρόσφατα το σινγκλ της Μαντόνα «Human Nature», δίνοντας στους θαυμαστές του μία πολύ πιο έντονη ερμηνεία της μπαλάντας του 1994.

Πριν από αυτό, οι δύο επιτυχημένοι δημιουργοί εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή των φετινών Grammy, όπου η Μαντόνα παρουσίασε την Κιμ Πάτρας και τον Σαμ Σμιθ για την ερμηνεία της επιτυχίας τους «Unholy», που περιέχεται στο άλμπουμ «Gloria» του Σμιθ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις