Lifestyle

Α. Αμπαδά: Η Μις Ελληνική Ομορφιά στο Miss Model of the World 2013

Η 23χρονη ελληνίδα καλλονή βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Κίνα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η 23χρονη ελληνίδα καλλονή Αντιγόνη Αμπαδά βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Κίνα προκειμένου να μας αντιπροσωπεύσει στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss Model of the World 2013 που πρόκειται να διεξαχθεί στην πόλη Shenzen.

Η επιλογή της φοιτήτριας Οικονομικών του πανεπιστημίου της Μακεδονίας, έγινε με την διαδικασία του casting στα τέλη Σεπτεμβρίου από τον Βασίλη Πρεβελάκη. Την Αντιγόνη την γνωρίσαμε για πρώτη φορά από τη συμμετοχή της στα ελληνικά καλλιστεία Σταρ Ελλάς Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ -που παρουσίασε αποκλειστικά το TLIFE- τη χρονιά που μας πέρασε, όπου κατέκτησε τη τέταρτη θέση με τον τίτλο της Ελληνικής Ομορφιάς 2012. Εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο και η συμμετοχή της στο συγκεκριμένο διεθνή διαγωνισμό συνάδει με το προφίλ της, αφού πάνω απο 30.000 επαγγελματίες μοντέλα από 100 χώρες στο σύνολο έχουν παρελάσει στην πασαρέλα του διαγωνισμού, διεκδικώντας τους περιζήτητους τίτλους.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτης Κραουνάκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
«Έχω παίξει σε 10.000 θεατές και σε 12 θεατές όταν είχε χιόνι - Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία όταν κάτι πάει χάλια» ανέφερε χιουμοριστικά σε συζήτηση για την καριέρα του
Σταμάτης Κραουνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του»
«Αν ο στόχος μου ήταν η δημοσιότητα, το ευκολότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σήμερα θα ήταν να δημοσιεύσω όλα όσα έχω κρατήσει ιδιωτικά», έγραψε ακόμα
Γιώργος Μαζωνάκης
19