Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άαρον Κάρτερ: Οι γείτονές του άκουγαν ουρλιαχτά – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός

Άαρον Κάρτερ: Οι γείτονές του άκουγαν ουρλιαχτά – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι γείτονες του 34χρονου τραγουδιστή Άαρον Κάρτερ, ο οποίος πέθανε το πρωί του Σαββάτου (5.11.2022), άκουσαν ανατριχιαστικές κραυγές από το σπίτι του, με κάποιον να φωνάζει «είναι νεκρός, είναι νεκρός», με τις νέες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πιθανότατα οι κραυγές να ανήκουν στην οικιακή βοηθό του τραγουδιστή, η οποία ανακάλυψε τη σορό του μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του στην Καλιφόρνια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο 34χρονος βρήκε τον θάνατο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Όμως, οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου, καθώς η σορός του βρέθηκε μέσα στη μπανιέρα. Όπως αποκαλύπτει ένας φωτογράφος στην αμερικανική «The Sun», γείτονας του τραγουδιστή και αδερφού του Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys, είπε ότι άκουσε στον ασύρματο της αστυνομίας που έχει στο σπίτι του να σπεύδουν οι Αρχές για «έναν άνδρα σε μπανιέρα που δεν ανταποκρίνεται».

Ο ίδιος είπε ότι είδε τη σύντροφο του Άαρον Κάρτερ, Μέλανι, να τρέχει στην πόρτα μαζί με έναν φορητό απινιδωτή και να την κοπανάει. Τότε άνοιξε την πόρτα η οικιακή βοηθός, ουρλιάζοντας «είναι νεκρός, είναι νεκρός».

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν μια «χαοτική» σκηνή στο σπίτι του τραγουδιστή το Σάββατο, με περιπολικά της αστυνομίας, συνεργεία από τηλεοπτικά κανάλια και κόσμο να μαζεύεται στον δρόμο έξω από το σπίτι για να δουν τι συνέβη.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε στην αμερικανική The Sun ότι η οικιακή βοηθός φαινόταν «ταραγμένη» όσο μιλούσε στην αστυνομία. «Η οικιακή βοηθός ήταν το μόνο άτομο που έμεινε μέσα στην περιοχή που είχε αποκλείσει η αστυνομία για πολλή ώρα», πιθανόν γιατί ήταν η πρώτη που βρήκε τη σορό του Άαρον Κάρτερ και τους κάλεσε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mic Garcia (@checkthestar)

«Η Μέλανι έπρεπε να περιμένει ώρες προτού η αστυνομία της πει οτιδήποτε και ήταν απελπισμένη», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aaron Carter (@aaroncarter)

Εκπρόσωποι της οικογένειας του Κάρτερ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του τραγουδιστή και η αρραβωνιαστικιά του, Μέλανι Μάρτιν, η οποία εθεάθη έξω από το σπίτι του να ξεσπά σε κλάματα, ζήτησε λίγη ιδιωτικότητα γιατί η οικογένειά του θρηνεί.

@missmelaniexx

 

♬ original sound – Melanie

Λίγες ώρες μετά, η μητέρα του μόλις 11 μηνών παιδιού του Άαρον Κάρτερ, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για το «μακρύ ταξίδι» που έχει να κάνει «μεγαλώνοντας το παιδί τους χωρίς τον πατέρα του».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις