Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αδιανόητες δηλώσεις από τη Χρυσούλα Διαβάτη για Γεωργούλη, Κιμούλη: Αυτό που το θυμούνται μετά από χρόνια

Αδιανόητες δηλώσεις από τη Χρυσούλα Διαβάτη για Γεωργούλη, Κιμούλη: Αυτό που το θυμούνται μετά από χρόνια

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσούλα Διαβάτη εκφράζει τέτοιες απόψεις. Αυτή τη φορά το έκανε με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και εκείνες σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη. Αναρωτήθηκε γιατί τα θύματα το…. «θυμούνται μετά από χρόνια» και ίσως μπορεί να… έφαγαν καμιά καρπαζιά γιατί δεν έκαναν τη δουλειά τους!

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε σήμερα (01.05.2023) στην εκπομπή Super Κατερίνα και ρωτήθηκε τόσο για το γεγονός πως ο Αλέξης Γεωργούλης καταγγέλλεται για βιασμό και ξυλοδαρμό όσο και για τα όσα έχουν ακουστεί για τη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη.

«Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;», ανέφερε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει», είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», πρόσθεσε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Όσο για τις καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά σε συναδέλφους του, ο Χρυσούλα Διαβάτη είπε: «Τι κακοποιητικές συμπεριφορές; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Αν δεν έκαναν τη δουλειά τους; Ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δε μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά.

Κι εμένα μου είπαν: “πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά”. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και έλεγα: “θα αγωνιστώ για να με σεβαστείτε”. Και με σεβάστηκαν».

 

«Θέλω να έχω πάντα αξιοπρέπεια, να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν θέλω», είπε κλείνοντας η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Θεωρώ άστοχες τις δηλώσεις της κυρίας Διαβάτη και προσβλητικές. Βιασμοί δεν γίνονται μόνο στις ερημιές. Βιασμοί γίνονται και μέσα στον γάμο και μέσα τη σχέση. Επίσης, αν σου δώσει και καμιά καρπαζιά και τι έγινε; Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο;», σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις