Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγγελος Διονυσίου: Αν ο πατέρας μου είχε πάει σε γιατρό, θα είχε σωθεί

Άγγελος Διονυσίου: Αν ο πατέρας μου είχε πάει σε γιατρό, θα είχε σωθεί

«Έχω απιστήσει, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απιστήσει στη ζωή του», είπε ο Άγγελος Διονυσίου.

Ο Άγγελος Διονυσίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις απώλειες του πατέρα και της αδερφής του, ενώ απάντησε και για τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να μπορέσω να φτάσω τον πατέρα μου, κανείς δεν μπορεί. Είμαι στην σκιά του Στράτου Διονυσίου και αισθάνομαι ότι με προστατεύει», είπε αρχικά ο Άγγελος Διονυσίου.

Ο Άγγελος Διονυσίου είπε στη συνέχεια: «Αντιμετώπισα άσχημα την απώλεια του πατέρα μου. Ο πατέρας μου είχε ένα θέμα με το ανεύρυσμα.

Εάν είχε πάει σε γιατρό θα είχε σωθεί. Ήταν δύσκολη η απώλεια της αδερφής μου, όταν πέθανε έπρεπε να τραγουδήσω σε μαγαζί. Προσπάθησα να διασκεδάσω τον κόσμο για δύο μέρες, ήταν πολύ δύσκολο για μένα».

Ο Άγγελος Διονυσίου ανέφερε επίσης: «Έχει πάει να με φιλήσει θαυμάστρια, δεν είναι κακό. Είχα εμμονική θαυμάστρια, ήθελε παραπάνω πράγματα απ’ όσα μπορούσα να της δώσω. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστρια. Έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ, αλλά έκανα τρεις γάμους.

Βεβαίως και έχω επαφές με τις πρώην συζύγους μου. Είχε μια σχέση ο πατέρας μου και μετά από κάποια χρόνια κάποια στιγμή βρέθηκα για λίγο με την ίδια γυναίκα».

Για τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση στο παρελθόν με τη Σοφία Αλιμπέρτη, ο Άγγελος Διονυσίου είπε: «Αυτά δεν λέγονται, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα.

Και όσα έχουν βγει, δεν έχουν βγει από εμένα. Με τη Σοφία ήμασταν φιλαράκια και είχα τραγουδήσει σε μια ταινία της. Έχω χρόνια να μιλήσω με τη Σοφία».

Κλείνοντας, ο Άγγελος Διονυσίου είπε: «Έχω απιστήσει, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απιστήσει στη ζωή του. Ορισμένες φορές το έχω μετανιώσει. Μία σχέση για να κρατήσει θέλει σεβασμό, αγάπη και σεξ. Όλα παίζουν ρόλο σε μία σχέση. Ένα καλό σεξ είναι ένα καλό σεξ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις