Lifestyle

Άγγελος Λάτσιος: Oι καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο και η φωτογραφία με την αδερφή του Λάουρα

Ο γιός της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος Λάτσιος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο.

Ο Άγγελος Λάτσιος απολαμβάνει μαζί με την μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη, τον Μάκη Παντζόπουλου αλλά και τις τρεις αδερφές του Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, τις καλοκαιρινές διακοπές στην Άνδρο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, έχει πλέον μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ γοητευτικό νεαρό.

Ο ίδιος λατρεύει – όπως αποδεικνύει μέσα από τις αναρτήσεις του στο instagram – τα ταξίδια ενώ είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

Σήμερα, ο Άγγελος Λάτσιος επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια φωτογραφία από την παραλία στην οποία ποζάρει δίπλα στην αδερφή του Λάουρα της οποίας το πρόσωπο έχει φροντίσει να καλύψει.

latsios latsios

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τέιλορ Σουίφτ χάρισε 197 εκατομμύρια δολάρια στους συνεργάτες της: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις τους το ανακοίνωσε
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την παράδοση, δίνοντας 55 εκατομμύρια δολάρια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική τον Αύγουστο του 2023
Τέιλορ Σουίφτ
18
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έπρεπε και ήθελα να πω κάτι θα το είχα κάνει»
«Επειδή με ρώτησες και με κλειστή την κάμερα, για κάποια πράγματα που υπάρχουν τώρα στην επικαιρότητα, εγώ θα έλεγα να μην ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα, με follow και unfollow», τόνισε ακόμα η ηθοποιός
Έλενα Χριστοπούλου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου