Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αγίου Βαλεντίνου 2016: Πώς να γιορτάσεις με στιλ!

Αγίου Βαλεντίνου 2016: Πώς να γιορτάσεις με στιλ!

Πλησιάζει η γιορτή των ερωτευμένων. Και σου έχουμε ένα πλήρες ρεπορτάζ από το τι να φορέσεις, τι δώρα να αγοράσεις, το μενού που θα σερβίρεις μέχρι και διακοσμητικές πινελιές!

Πλησιάζει η γιορτή των ερωτευμένων. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και ο κόσμος θα γεμίσει κόκκινες καρδούλες. Όλοι θα μιλάμε για τον έρωτα, έστω κι αν είναι απλά για να αντιδράσουμε. Εμείς πάλι φέτος αποφασίσουμε απλά να δράσουμε… Να γιορτάσουμε τον έρωτα με δόξα και τιμή. Με ωραία ρούχα, εντυπωσιακά αξεσουάρ και δώρα, πολλά δώρα. Έτσι, για να ξεχαστούμε λίγο από τα προβλήματα, για να μιλήσουμε για κάτι ευχάριστο, για να χαμογελάσουμε, για να φάμε σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, για να έρθουμε πιο κοντά στο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Και φυσικά ξεκινάμε με το απαραίτητο ρεπορτάζ αγοράς. Γιατί η έξοδος για του Αγίου Βαλεντίνου χρειάζεται κάτι κόκκινο ή κάτι σέξι. Είτε για να εντυπωσιάσεις το σύντροφό σου είτε -σε περίπτωση που είσαι single- για να γοητεύσεις το υποψήφιο ταίρι. Άλλωστε η γιορτή των ερωτευμένων δεν ξεχνάει ποτέ εκείνους που είναι μόνοι και όλο και κάποιο πάρτι για singles διοργανώνεται.
Οπότε κάνε κλικ εδώ για να βρεις το τέλειο ντύσιμο για το ραντεβού σου ή για την single έξοδό σου.

Μην ξεχάσεις φυσικά να ρίξεις και μια ματιά εδώ (κάνε κλικ εδώ) για να πάρεις ιδέες για το τι δώρο θα κάνεις στον αγαπημένο σου. Γιατί το μυαλό στερεύει, γιατί πάντα είναι κάτι που σε δυσκολεύει και χρειάζεσαι την απαραίτητη έμπνευση.

Κι αν είσαι από τις φανατικές του Αγίου Βαλεντίνου σου προτείνουμε να προσθέσεις το απαραίτο statement στα νύχια σου. Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις το πιο αγαπησιάρικο μανικιούρ.

 

 

Κι αν μείνεις σπίτι για ένα υπέροχο ρομαντικό δείπνο από τα χεράκια σου, ξέρεις φυσικά ότι χρειάζεται και η απαραίτητη διακόσμηση για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα. Στο έχουμε και αυτό. Κάνε “κλικ” εδώ. Αν πάλι θέλεις να φτιάξεις κάτι πολύ ιδιαίτερο για το χώρο σου κάνε κλικ εδώ

 

Για να δεις τις συνταγές, το μενού των ερωτευμένων, μιας και ο έρωτας περνάει από το στομάχι κάνε “κλικ” εδώ και προετοιμάσου για την απόλυτη διατροφική αποπλάνηση!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε