Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αγνώριστη η Κιμ Μπάσιντζερ στο shower party της κόρης της που έγινε σε στριπτιτζάδικο

Αγνώριστη η Κιμ Μπάσιντζερ στο shower party της κόρης της που έγινε σε στριπτιτζάδικο

Δεν είναι η πρώτη ούτε και η τελευταία ηθοποιός, τραγουδίστρια, μέλος του star system που κάνει κάτι στο πρόσωπό της και μοιάζει… αγνώριστη. Η Κιμ Μπάσιντζερ προστέθηκε στον «κατάλογο» η εικόνα της δεν άργησε να γίνει viral.

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, η Κιμ Μπάσιντζερ βρέθηκε στο (πρωτότυπο αν μη τι άλλο) shower party της κόρης της, το οποίο έγινε σε ένα στριπτιτζάδικο! Και φυσικά εκτός από το πάρτι, τα “φώτα” τράβηξε η γνωστή ηθοποιός, βραβευμένη και με Όσκαρ. 

Το πρόσωπό της ήταν εμφανώς διαφορετικό και οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα πως η πρωταγωνίστρια των 9½ εβδομάδων, του L.A. Confidential και πολλών άλλων ταινιών, το… παράκανε με τις πλαστικές.

Και μπορεί στο βωμό της… νεότητας να «θυσίασε» τη φυσικότητά της αλλά το στυλ της, το διατηρεί.

Η Κιμ Μπάσιντζερ πήγε στο πάρτι της Άιρλαντ Μπάλντγουιν με γκρι κοστούμι και μαύρο σακάκι. Τη συνόδευε ο σύντροφός της Μιτς Στόουν, με τον οποίο είναι μαζί από το 2014 ύστερα από 20ετή φιλία και συνεργασία (σ.σ. είναι ο κομμωτής της).

Η Άιρλαντ Μπάλντγουιν ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από το shower party της, ενόψει της γέννησης του πρώτου της παιδιού από τον σύντροφό της, τον μουσικό Rac.

Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπάλντγουιν δεν έκρυψε τη χαρά της για το πάρτι που ετοίμασαν για εκείνη, τον σύντροφό της και το μωρό τους, η οικογένεια και οι φίλοι τους.

«Οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, μας έκαναν ένα πολύ παραδοσιακό baby shower όπως βλέπετε. Και δεν θα το ήθελα αλλιώς! Ας ευχαριστούμε όλους στο @jumbosclownroomofficial γιατί κάνατε τα όνειρα πραγματικότητα και ήσασταν τόσο ευγενικοί» έγραψε μεταξύ άλλων σε μια από τις αναρτήσεις της.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε και μια με τη μητέρα της, Κιμ Μπάσιντζερ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ireland (@irelandirelandireland)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ireland (@irelandirelandireland)

Από τις φωτογραφίες απουσιάζει ο πατέρας της, Άλεκ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις