Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης στην παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα»

Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης στην παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα»

Ο νέος ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη τον έκανε… άλλο άνθρωπο!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα» που ανεβαίνει στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Για τις ανάγκες του ρόλου, έπρεπε να είναι καραφλός και με περισσότερα κιλά.

Μια εικόνα από την παράσταση, την οποία έδειξε η εκπομπή «Το Πρωινό», δείχνει πως ο γνωστός ηθοποιός είναι ένας… άλλος για τις ανάγκες του ρόλου του.

«Αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα.

Δεν γίνονται στο Χόλιγουντ οι μεταμφιέσεις. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

  

Η παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα», που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι κάνει πρεμιέρα σήμερα (22.03.2023) και θα παίζεται, από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, έως τις 23 Απριλίου στη Στέγη.

Το «Έγκλημα και Τιμωρία: Αθήνα» έρχεται με έναν θίασο 20 ηθοποιών να αφηγηθεί μια «νέα» ιστορία, ενός «νέου» Ρασκόλνικοβ, ερμηνευμένου από τον Θοδωρή Σκυφτούλη, με τρόπο ακραία ρεαλιστικό υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μπισμπίκη.

Την ελεύθερη μεταγραφή του έργου συνυπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Γιάννης Μελιτόπουλος

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις