Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά για το μέλλον της Βιολέτας

Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά για το μέλλον της Βιολέτας

Το μέλλον της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά, και μίλησε εκτός των άλλων και για τις Άγριες Μέλισσες.

Αναφερόμενη στην τηλεοπτική σειρά που έχει σαρώσει και το ρόλο της Βιολέτας, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε:

«Η Βιολέτα θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν. To σενάριο γράφεται τώρα όμως ξέρω ότι την δούμε εντελώς διαφορετική», ενώ μιλώντας για τον θάνατο του Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλος) δήλωσε ότι θα της λείψει πολύ.

«Είναι πολύ άτυχη η Βιολέτα κι έχει παλέψει σκληρά για να σταθεί στα πόδια της» είπε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η ίδια μιλώντας για την επιτυχία της σειράς είπε: «Όλη αυτή η αγάπη που δείχνει ο κόσμο για τη σειρά είναι η καλύτερη ανταμοιβή και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει κόσμος που μου λέει ότι η σειρά τους κρατάει παρέα. Τι άλλο να θέλει ένας ηθοποιός παρά να δώσει χαρά στο κοινό;»

«Αγαπώ τη δουλειά μου όποιο και αν είναι το μέσο. Δεν τη φοβάμαι την τηλεόραση αντιθέτως την αγαπώ γιατί απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο και μπορείς να χαροποιήσεις περισσότερο κόσμο» δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε ακόμα και για την θεατρική της επιστροφή της μέσα από την περιοδεία της παράστασης «Κάποτε στο Βόσπορο», ένα έργο του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις