Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αίας Μανθόπουλος: Με εγκεφαλικό στην Εντατική – «Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει»

Αίας Μανθόπουλος: Με εγκεφαλικό στην Εντατική – «Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει»
NDP

Στην Εντατική εκτάκτως με εγκεφαλικό ο Αίας Μανθόπουλος. Ο ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από την κωμική σειρά των Ρήγα – Αποστόλου «Δύο ξένοι» δίπλα στον Νίκο Σεργιανόπουλο, δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο Αίας Μανθόπουλος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Ο γνωστός ηθοποιός και ανιψιός της αξέχαστης Ειρήνης Παπά, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γεώργιος Γεννηματάς».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Οn Time», ο Αίας Μανθόπουλος ήταν στο σπίτι του στην Παιανία, το βράδυ της Δευτέρας (09.10.2023), όταν ξαφνικά παρουσιάστηκε το πρόβλημα και οι δικοί του τον μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο.

«Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει», είπε η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, η Ελισάβετ Σταματοπούλου, η οποία μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

 

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολείται με τον ξενοδοχειακό κλάδο στη Βουλγαρία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις