Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αιμιλιάνο – GNTM: Ήταν βαρύ να φύγω με αυτό τον τρόπο στον τελικό

Αιμιλιάνο – GNTM: Ήταν βαρύ να φύγω με αυτό τον τρόπο στον τελικό

GNTM – ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ: Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM, ο Αιμιλιάνο Μάρκου μίλησε για όσα έζησε στο παιχνίδι, και υποσχέθηκε να πει περισσότερα την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν μποόρεσε να κρύψει την πίκρα του για την αποχώρηση στον τελικό του GNTM ο Αιμιλιάνο Μάρκου, καθώς έφτασε στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιεί νερό. Το μοντέλο κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του GNTM, αλλά ένα μικρό λάθος από την πρώτη κιόλας δοκιμασία, σήμανε και την έξοδό του από το παιχνίδι.

Οι κριτές του ανακοίνωσαν ότι αποχωρεί από την πρώτη κιόλας δοκιμασία, εκείνη της πασαρέλας, και ο Αιμιλιάνο δεν μπορε΄ινα ξεζάσει εκείνη τη στιγμή. Ο 4ος φιναλίστ του reality μόδας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

“Ήταν πολύ βαρύ να φύγω στον τελικό! Πόσο μάλλον έτσι… Λες ότι φέτος έχουμ τέσσερις στον τελικό, είναι κάτι διαφορετικό και ξαφνικά μας είπαν ότι έχουμε αποχώρηση. Πασαρέλα… είπα ότι το είχα. Αν βλέπατε την έκφρασή μου, το ήξερα ότι θα φύγω.

Σε κάθε show κάνεις και πρόβα, εμείς δεν κάναμε πρόβες και δεν το είχα εμπεδώσει. Έκανα ένα λάθος. Δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο στο να αποχωρήσω” δήλωσε στην εκπομπή ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου θα συνεχίσει τη συνέντευξή του αυτή την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, καθώς δεν πρόλαβε να πει όλα όσα ήθελε!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις