Lifestyle

Αιμίλιος Χειλάκης: «Με εξοργίζει ο τρόπος που κάποιοι αντιμετωπίζουν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης απάντησε στην κριτική που έκανε η Πόπη Διαμαντάκου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον οποίο αποκάλεσε ατάλαντο ηθοποιό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η χυδαιότητα μερικών ανθρώπων τούς ξεπερνάει», λέει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» ήταν χθες (27.12.2024) ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Χριστόδουλος Στυλιανού, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναϊδα Νέγκα.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, μάλιστα, απάντησε και για την κριτική που έκανε η Πόπη Διαμαντάκου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον οποίο αποκάλεσε ατάλαντο ηθοποιό.

«Με εξοργίζει ο τρόπος που κάποιοι αντιμετωπίζουν τον Χριστόφορο. Ο Χριστόφορος δεν απαντάει, είναι γλυκύτατος, πολύ μορφωμένος και από τους πιο γενναιόδωρους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει. Και εμείς που τον ξέρουμε, οφείλουμε να σηκώσουμε τα όπλα εναντίον των ηλίθιων πυραύλων που έρχονται κατά μέρους του και προσπαθούν να πουν ότι δεν είναι ταλαντούχος», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.  

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα υπερασπιστώ κάποιον στην πολύ άδικη κριτική. Αν πει κάποιος ότι «ο Αιμίλιος Χειλάκης δεν είναι καλός ηθοποιός», τέλεια, δεν είναι κακό, δεν του αρέσεις. Αλλά αν πεις τον Αιμίλιο Χειλάκη ή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ή τον οποιονδήποτε ατάλαντο, είναι χυδαίο. Η χυδαιότητα μερικών ανθρώπων τούς ξεπερνάει».  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
26