Δευτέρα, 15 Απρ.
20oC Αθήνα

Ακυρώθηκε η συναυλία του Τράβις Σκοτ στις Πυραμίδες της Γκίζας

Ακυρώθηκε η συναυλία του Τράβις Σκοτ στις Πυραμίδες της Γκίζας
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η συναυλία του Τράβις Σκοτ στις Πυραμίδες της Γκίζας ακυρώθηκε επίσημα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια, Live Nation Middle.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αύριο, 28 Ιουλίου, αλλά η εταιρεία επικαλέστηκε «σύνθετα ζητήματα παραγωγής» ως τον λόγο για τον οποίο δεν μπορεί πλέον να προχωρήσει στη διοργάνωσή της.

«Παρά τις μεγάλες προσπάθειες, πολύπλοκα ζητήματα παραγωγής είχαν ως συνέπεια να μην είναι δυνατή η συναυλία στην έρημο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Κατανοούμε ότι η είδηση είναι απογοητευτική και ότι δεν είναι η έκβαση που επιθυμούσε κάποιος από εμάς. Επιστροφές χρημάτων θα γίνουν σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων στο σημείο αγοράς τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, αναφέρθηκε σε πολλά ειδησεογραφικά μέσα ότι η συναυλία είχε ακυρωθεί από το Συνδικάτο Μουσικών της Αιγύπτου. Σύμφωνα με την Egypt Today, ο οργανισμός αδειοδότησης συναυλιών ανέφερε «την ασφάλεια και την προστασία του κοινού» ως λόγους που επιβάλλουν ακύρωσή της.

Προχώρησε επίσης ένα βήμα παραπέρα κάνοντας υπαινιγμούς για «ιδιόμορφες τελετουργίες που εκτελούνται από τον ράπερ κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, που έρχονται σε αντίθεση με τις αυθεντικές κοινωνικές μας αξίες και παραδόσεις».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις