Πέμπτη, 22 Φεβ.
15oC Αθήνα

Αλέξανδρος Παρθένης: «Μήνυσα περιοδικό που είχε φωτογραφία μου σε διαφήμιση ροζ γραμμής»

Αλέξανδρος Παρθένης: «Μήνυσα περιοδικό που είχε φωτογραφία μου σε διαφήμιση ροζ γραμμής»

Εμβρόντητος είχε μείνει πριν χρόνια ο Αλέξανδρος Παρθένης, όταν το άλλοτε μοντέλο και ηθοποιός ανακάλυψε ότι περιοδικό είχε βάλει τη φωτογραφία του σε διαφήμιση ροζ γραμμής και όπως αποκάλυψε κινήθηκε νομικά εναντίον του εντύπου.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε σήμερα (29.11.2023) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega για πολλά. Για την περίοδο που ήταν μοντέλο κάνοντας μάλιστα σπουδαία καριέρα και στις διεθνείς πασαρέλες, για τη σύντροφό του, για την τωρινή δουλειά του, για τη συμμετοχή του σε ριάλιτι επιβίωσης.

Κάπου εκεί, όμως, θυμήθηκε και την ιστορία με το περιοδικό και την τηλεφωνική γραμμή 090.

«Υπήρξε ένα περιοδικό το οποίο είχε πάρει φωτογραφία μου για να τη χρησιμοποιήσει σε γραμμή 090 και κινήθηκα νομικά», είπε το άλλοτε μοντέλο.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε και για τη νέα του δουλειά που δεν έχει σχέση με την ηθοποιία ή το χώρο της μόδας.

«Τέλειωσα από μία δύσκολη σεζόν όσον αφορά στη δουλειά μου. Ήμουν υπεύθυνος σε ένα beach bar, στη Βούλα. Είμαι επικοινωνιακός, μου αρέσει η εστίαση, ο κόσμος».

«Έδωσα τα μισά λεφτά στον Σπαλιάρα»

Για την καριέρα του στις διεθνείς και εγχώριες πασαρέλες, ο Αλέξανδρος Παρθένης αποκάλυψε πως: «στο μόντελινγκ ο ένας βοηθούσε τον άλλον» και θυμήθηκε μια ιστορία με τον φίλο του επίσης άλλοτε μοντέλο και ηθοποιό, Γιάννη Σπαλιάρα.

«Έτυχε στη Θεσσαλονίκη σε μια φωτογράφιση να είναι πάνω και ο Γιάννης Σπαλιάρας για άλλη φωτογράφιση. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έκανε την φωτογράφιση του Γιάννη, με προσέγγισε και μένα για να κάνει κάποιες λήψεις. Ήταν ξεχωριστό project, είπα πως δεν έχω πρόβλημα και στο τέλος μου έδωσε τα χρήματα 3 ημερών για δουλειά μιας μέρας. Το μισό ποσό το έδωσα στον Γιάννη Σπαλιάρα».

 

Ο Αλέξανδρος Παρθένης αναφέρθηκε και στη σχέση του με την σύντροφό του Βιβή και τα δύο παιδιά της.

«Η σχέση μου με την Βιβή είναι μία συμβίωση ομαλή, με τα πάνω και τα κάτω της. Είμαστε 4 διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία ενός γάμου, η Βιβή έχει τα δύο παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της, εγώ δεν είχα παιδιά στον προηγούμενο γάμο μου. Τα παιδιά της Βιβής τα θεωρώ και δικά μου. Υπήρξαν δυσκολίες που μας έκαναν να είμαστε χωριστά για αρκετό χρονικό διάστημα. Είμαστε και πάλι μαζί και καταλάβαμε ότι το “χωριστά” είναι πολύ πιο αδύναμο από το “μαζί”», υπογράμμισε το άλλοτε μοντέλο.

Η περιπέτεια της υγείας του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης έκανε αναφορά και στο σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε, χωρίς πάντως να πει ποιό ήταν το πρόβλημα που είχε.

«Η πρώτη μου σκέψη μετά το χειρουργείο ήταν ότι επιτέλους θα κοιμηθώ, είχα περάσει πολύ δύσκολα και ήθελα να κοιμηθώ βαριά. Ήταν ένα δύσκολο 20ήμερο και μου είχε λείψει να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ».

Το άλλοτε μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει και πάλι σε ριάλιτι επιβίωσης και είπε και τον καημό του.

«Θα πήγαινα μόνο στο Survivor. Έχω όμως μία πικρία. Όταν είχαμε βγει το 2018 την επόμενη χρονιά ήταν το Nomads. Μου είπαν από την παραγωγή του Survivor πως αν πάω στο Nomads, δεν θα έχω δικαίωμα να συμμετάσχω στο All Star Survivor. Πέρσι που έγινε το All Star Survivor, εκτός ότι δεν χτύπησε το τηλέφωνό μου, είδα ότι πήγαν παιδιά που είχαν πάει κανονικά στο Nomads», ανέφερε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις