Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αλέξανδρος Παρθένης: Μπαίνοντας στο χειρουργείο δεν ήξερα ποιο θα είναι το μέλλον μου

Αλέξανδρος Παρθένης: Μπαίνοντας στο χειρουργείο δεν ήξερα ποιο θα είναι το μέλλον μου

«Έμαθα έτσι να ζω το παρόν», λέει ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στις επιχειρήσεις, αποκαλύπτει το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε πριν χρόνια, ενώ παραδέχεται πως δύσκολα θα σκεφτόταν μία τηλεοπτική επιστροφή.

«Το θέατρο αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό που θα σου προσφέρει τα προς το ζην. Το κάνεις γιατί σου αρέσει, είναι Τέχνη και το αγαπάς.

Έχουμε ξεκινήσει μία ωραία συνεργασία με μία ομάδα επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στην Αθήνα», δηλώνει ο Αλέξανδρος Παρθένης.

«Έχω ξαναασχοληθεί με επιχειρήσεις στο παρελθόν, οπότε νιώθω λίγο σαν να έχω ξαναγυρίσει πίσω στα χρόνια», προσθέτει.

Έχει δεχθεί προτάσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση;

«Η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω κατά πόσο θα τον άνοιγα ξανά αυτόν τον κύκλο», απαντά ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και το πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν, ο Αλέξανδρος Παρθένης δηλώνει:

«Ο γάμος για μένα είναι ένα μεγάλο πάρτι. Για μένα δυσκολία είναι μόνο το κομμάτι της υγείας. Στο παρελθόν είχα περάσει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, στο οποίο μπαίνοντας δεν ήξερα ποιο θα είναι το μέλλον. Όταν όμως έχεις περάσει κάτι στο παρελθόν, είναι η δύναμή σου για να συνεχίσεις στο μέλλον. Έμαθα έτσι να ζω το παρόν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις