Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αλέξης Παππάς – Survivor: Τι είπε για την Alessia, ποιούς βλέπει στον τελικό

Αλέξης Παππάς – Survivor: Τι είπε για την Alessia, ποιούς βλέπει στον τελικό

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο Αλέξης Παππάς μίλησε για όλα. Tην αγαπημένη του Alessia, το Survivor και τους πρώην συμπαίκτες του.

O Αλέξης Παππάς στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ… Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, μίλησε για τη συμπεριφορά του στο Survivor, τους συμπαίκτες του και περιέγραψε την τακτική του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Alessia, ενώ πρόβλεψε τους τρεις παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του reality επιβίωσης.

Αρχικά, ο αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor εξήγησε τη συμπεριφορά και τη στάση που είχε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποια περιστατικά: “Αυτό που βλέπεις εσύ δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες ώρες που έκοβαν τα παιδιά στο μοντάζ για να βγάλουν ένα αξιόλογο πρόγραμμα. Δεν ξέχασα ποτέ ότι οι κάμερες ήταν δίπλα μου.

Αν ήμουν χειριστικός, γιατί δεν απέτρεψε την τελευταία φορά που ψηφίστηκα, ώστε να μην ψηφιστώ. Όταν ζήτησα το 10% των προμηθειών υπήρχε λίγο το “πείραγμα”. Εμείς ήμασταν και οι παίκτες και τα πιόνια.

Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο, γιατί αυτά που έλεγα ήταν αλήθεια. Βγήκαν όλα τα παιδιά και λένε ότι ο Άλεξ ήταν αληθινός. Δεν είχα ποτέ άγχος, στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή. Έλεγα ότι μπορεί να φύγω και τον πρώτο μήνα, μέχρι τότε έπρεπε να ζήσω το παιχνίδι και να κάνω ό,τι θέλω. Εγώ ήθελα να είμαι αυτός που είμαι στο μυαλό μου, με την έννοια ότι είχα μια άλλη οπτική.

Γιατί να φοβάται κάποιος να μιλήσει για στρατηγική; Εμένα ο σκοπός ήταν να αφήσω σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το ερωτηματικό για το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Οι παίκτες έβλεπαν έναν άνθρωπο που λέει την πικρή αλήθεια, αλλά τουλάχιστον είναι η αλήθεια”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα θετικά σχόλια που έλαβε από τηλεθεατές του Survivor, με τον Νίκο Μουτσινά να μην τον πιστεύει και τον Αλέξη Παππά να του απαντά χιουμοριστικά: “Έχεις βγει εκτός ορίων”. Έπειτα, πρόσθεσε: “Από τα 100 μηνύματα που δέχτηκα τα 95 ήταν καλά. Είχα αρνητικά μηνύματα και έμπαινα στα προφίλ τους και έβλεπα ότι ήταν ψεύτικα. Δεν είναι καλό να λέμε ότι ήμουν χειριστικός”.

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε για τον φίλο του Chris Σταμούλη, αποκαλύπτοντας πώς ήρθαν κοντά: “Με τον Chris τα βρίσκαμε γιατί είναι βιβλιοφάγος και έχει πάρα πολλές γνώσεις. Περνάγαμε πολύ καλά. Τότε που ο Chris ψηφίστηκε από τη Μαριπόζα είχε γίνει ένα σκηνικό.

Εκείνος δεν περίμενε να ψηφιστεί από την Μαριπόζα και εγώ εκείνη την ημέρα είχα τσακωθεί με τον Νίκο. Είχαμε έναν έντονο καυγά, ξενέρωσα και λέω στον Chris ότι έχω ξενερώσει με τα παιδιά και αποστασιοποιούμαι. Και ξύπνησα το πρωί και πήγα στο δάσος να βρω τροφή”.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα της πείνας, η οποία κυριεύει τους παίκτες του Survivor: “Ήταν ακραίες καταστάσεις. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Είναι ακραίες οι συνθήκες. Αν ήσουν πεινασμένος ένα μήνα, μπορεί να έσπαγες το σπίτι σου. Την πείνα δεν μπορείς να τη διαχειριστείς. Το μόνο σου μέλημα είναι να ακολουθήσεις το στομάχι σου. Περισσότερο με απασχολούσε η πείνα. Εκεί αποφάσισα να πάω στο δάσος και ήρθε ο Chris μαζί μου. Χαθήκαμε μετά”.

Ακόμα, ο Αλέξης Παππάς υποστήριξε για τον εαυτό του: “Είμαι απρόβλεπτος. Σε ένα παιχνίδι που οι κανόνες ήταν αυτοί, έβαζα και μια πινελιά για να δημιουργηθεί μια σκέψη. Σαν άνθρωπος έχω την ικανότητα να έχω καλή αίσθηση του χώρου, ξέρω που βρίσκομαι”.

Όσον αφορά στο γάμο του με την Alessia, ο πρώην παίκτης του Survivor αρκέστηκε να πει: “Δεν παντρεύτηκα. Είχαμε πει ότι θα βρεθούμε την τάδε ημερομηνία. Τώρα που έφυγε η ημερομηνία, ήρθε ο Αλέξης. Είναι ψυχούλα η Alessia”.

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς πρόβλεψε τους τρεις παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του Survivor και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Σάκη, τον Ηλία και τη Μαριαλένα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις