Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα

Αλίκη Κατσαβού: Χωρίς τον Κώστα Βουτσά θα ήμουν μισή

Αλίκη Κατσαβού: Χωρίς τον Κώστα Βουτσά θα ήμουν μισή

Η κάμερα του «Τι Λες Τώρα!» συνάντησε στις κούνιες την Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο, ο οποίος του χρόνου θα πάει στο δημοτικό.

Με τον Κώστα Βουτσά να έχει φύγει από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, η Αλίκη Κατσαβού δηλώνει πως ο ρόλος του δεν μπορεί να αναπληρωθεί.

«Προσπαθώ να είμαι σωστή μαμά, όσο με βοηθάει το μυαλό, οι αντιλήψεις μου και οι γνώσεις μου», είπε γελώντας.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε και για τον Κώστα Βουτσά, με τον οποίον είχαν παντρευτεί και έφεραν στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους, τον Φοίβο.

«Ο Κώστας είναι εδώ, στην καρδιά του απλού κόσμου και πολύ περισσότερο σε μένα και στον Φοίβο, που είναι η οικογένειά μας. Δεν τον έχουμε ξεχάσει.

Ο Κώστας είχε και πολλά να κάνει και πολλά να πει. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που συνάντησα τον Κώστα. Χωρίς αυτόν θα ήμουν μισή.

Ο Κώστας με ολοκλήρωσε, μου χάρισε ένα παιδί και είναι ότι καλύτερο συνέβη ποτέ στην ζωή μου».

Η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε πως ο μικρός Φοίβος θυμάται πολλά για τον μπαμπά του και ήδη έχει ξεκινήσει να ξεχωρίζει κάποιες ατάκες του από τις ταινίες του.

Επιπλέον, η Αλίκη Κατσαβού δήλωσε πως το ότι δεν φτιάχνει τη ζωή της όχι γιατί φοβάται την κριτική του κόσμου, ο οποίος αντιθέτως την προτρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις