Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αναστασία Παντούση: Με φοβίζουν τα λόγια των ανθρώπων και η κριτική

Αναστασία Παντούση: Με φοβίζουν τα λόγια των ανθρώπων και η κριτική

Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε και η ηθοποιός Αναστασία Παντούση, η οποία μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην σειρά «Κόκκινο Ποτάμι».

Η Αναστασία Παντούση δεν μοιάζει με τις ηρωίδες των έργων εποχής που υποδύεται. Είναι ένα σύγχρονο κορίτσι που δηλώνει ότι τη αρέσει να ζει με ένταση και έξαψη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και την Μάνη.

Σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την ηθοποιία ανέφερε: «Ήξερα από μικρή ότι θα ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά. Ήμουν μία μαθήτρια που δεν ήμουν καλή, βαριόμουν.

Επειδή πήγαινα σε μουσικό σχολείο μία θεατρολόγος μας δίνει τον ”Μικρό Πρίγκιπα” και μας λέει ότι θα το ανεβάσουμε. Πάω σπίτι το έμαθα όλο απέξω κι έτσι κατάλαβα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω».

Όταν ο Μανούσος Μανουσάκης της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι» έπαθε σοκ. Στο μέλλον επαγγελματικά θα ήθελε να δουλέψει περισσότερο στο σινεμά.

«Είναι αυτό που μου αρέσει, για αυτό έγινα ηθοποιός για να ”βγαίνω” από εμένα και να κάνω κάτι άλλο», σχολίασε για τους ρόλους εποχής που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό.

Σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» σχολίασε: «Δεν το περίμενα καθόλου.

Η πρωταγωνίστρια θα ήταν άλλη, θα ήταν η Έλλη Τρίγκου» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις