Lifestyle

Αναστασία: «Το πρώτο μου μεροκάματο το χάλασα με τις φίλες μου στα Μέγαρα, σε γκόμενους»

«Σε ερωτεύτηκα πριν πέντε λεπτά που σε είδα!», είπε με χιούμορ η Αναστασία στον Φάνη Λαμπρόπουλο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Kαλεσμένη του Φάνη Λαμπρόπουλου στον ΣΚΑΪ, το βράδυ των Χριστουγέννων, βρέθηκε η Αναστασία. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι έκανε με το πρώτο της μεροκάματο, ενώ απέφυγε να απαντήσει για τα προσωπικά της.

«Το πρώτο μου μεροκάματο το χάλασα με τις φίλες μου στα Μέγαρα, σε γκόμενους», είπε αρχικά η Αναστασία μετά από ερώτηση του Φάνη Λαμπρόπουλου.

Ο γνωστός κωμικός στη συνέχεια τη ρώτησε για την προσωπική της ζωή, με την Αναστασία να απαντάει χιουμοριστικά: «Σήμερα, τι μέρα είναι; Ή με τον Βασάλο ή με τον Σχίζα, εξαρτάται ποιος θέλει να με βγάλει. Δεν ξέρω με ποιον, θα δούμε!».

«Είσαι ερωτευμένη;», την ρώτησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος με την Αναστασία να απαντά: «Μαζί σου! Τα ‘παθα πριν πέντε λεπτά που σε είδα!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταύρος Νικολαΐδης: Το βίντεο από την έκπληξη στη σύζυγό του για τα 12 χρόνια γάμου – «Γιορτάζεις που αγαπάς ακόμα»
Στην ανάρτησή του, ο ηθοποιός εξήγησε γιατί εξακολουθεί να θεωρεί σημαντικό τον εορτασμό της συγκεκριμένης ημέρας, αναφερόμενος στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι μέσα στα χρόνια
Σταύρος Νικολαΐδης
Netflix: Ζητά να απορριφθεί η αγωγή της Τάιρα Μπανκς για το ντοκιμαντέρ του «America’s Next Top Model»
Το μοντέλο κατηγορεί την πλατφόρμα ότι με «επιλεκτικό μοντάζ» και παραλείψεις δημιούργησε ένα «ψευδές και συκοφαντικό αφήγημα» - Το Netflix υπερασπίζεται τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ
Τάιρα Μπανκς
Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει βουτιές στις πηγές του ποταμού Λούρου – Οι εντυπωσιακές εικόνες
Η ηθοποιός απόλαυσε τις βουτιές της στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης ενώ σε άλλα πλάνα φαίνεται να χαλαρώνει στην αιώρα της ανάμεσα στα δέντρα, αλλά και να εξερευνά το δάσος
Κλέλια Ανδριολάτου 14