Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Θάνος ήταν ο προστάτης αδερφός, δεν μπορούσα να του παίρνω άλλο χρήματα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Θάνος ήταν ο προστάτης αδερφός, δεν μπορούσα να του παίρνω άλλο χρήματα

Για την απώλεια που του έχει στοιχίσει περισσότερο μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Status. Και δεν είναι άλλη από τον αγαπημένο του αδερφό τον Θάνο Μικρούτσικο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε εκτενώς για τη σχέση που είχε με τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, και την στήριξη που του παρείχε στις δύσκολες στιγμές του. Άρχισαν τότε διάφορα συστήματα, που εγώ αγνοούσα, κι άρχισαν να μου κάνουν κατάσχεση τα πάντα. Μου έφαγαν όλα τα σπίτια κι ότι ρευστό είχα. Δηλαδή μια ωραία πρωία βρέθηκα να έχω μόνο όσα λεφτά είχα στην τσέπη μου» είπε ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Εκεί χτύπησε το κουδούνι και μπήκε ο αδερφός μου, ο Θάνος με τη γυναίκα του. Μπαίνει μέσα και μου λέει άκουσε να δεις, έχω μάθει τι έχει γίνει. Δεν θα στενοχωρηθείς καθόλου, μια ζωή τη ζούμε. Σε καλύπτω πλήρως. Θα σου δίνω μηνιάτικο κανονικό. Με συγκίνησε κι αυτό κράτησε για αρκετά χρόνια. Μετά ήρθε ο καρκίνος και του τα έφαγε όλα, πηγαίνοντας για θεραπείες, και τον Ιούνιο της χρονιάς που «έφυγε» μου είπε δεν μπορώ να σου δώσω λεφτά».

«Του είπα ντροπή σου που μου το λες, δεν θέλω. Πέρασα ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

«Δεν μπορούσα να παίρνω άλλο χρήματα από τον Θάνο»

«Μόνο ένιωθα άσχημα και στενοχωριόμουν που ο αδερφός μου χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Το τελευταίο διάστημα που μου έδινε χρήματα, δεν ήθελα να πάω και να τα πάρω από τον αδερφό μου. Έστελνα δικό μου άνθρωπο να τα πάρει» είπε επίσης ο παρουσιαστής. 

Και πρόσθεσε: « Δεν μπορούσα να παίρνω άλλο χρήματα από τον Θάνο. Άμα μου έλεγε έλα να φάμε, ήμουν ο πρώτος. Αν μου έλεγε για τα χρήματα, έβρισκα μια δουλειά για να μην πηγαίνω. Με τον Θάνο νιώθω κι ένιωθα ότι ήμασταν ένα και το αυτό αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανένα… Με τον Θάνο ήμασταν κολλητοί. Ήταν ο προστάτης αδερφός από μικρός. Υπήρχε μια διαφορά πέντε ετών και με προστάτευε σαν χαρακτήρας».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις