Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Άννα Μπεζάν: Έχω διαγράψει τις μνήμες μου πριν το ορφανοτροφείο

Άννα Μπεζάν: Έχω διαγράψει τις μνήμες μου πριν το ορφανοτροφείο
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» το γνωστό μοντέλο, Άννα Μπεζάν.

Η Άννα Μπεζάν άνοιξε την καρδιά της, και μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια. Αρχικά αναφέρθηκε στα χρόνια που ήταν στο ορφανοτροφείο, μιλώντας για τις αναμνήσεις της.

«Στο ορφανοτροφείο πάντα στολίζαμε, υπήρχε ένα πολύ ωραίο κλίμα, αλλά υπήρχαν και μελαγχολικές στιγμές. Έχω διαγράψει τις μνήμες μου πριν το ορφανοτροφείο, ειδικά τώρα που έχω παιδί», είπε η Άννα Μπεζάν.

Για την πεθερά της, Χριστίνα Παππά, τόνισε πως είναι πολύ γενναιόδωρη και αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τη συγκίνησε. «Μου έγραψε κάτι πολύ συγκινητικό και έκλαιγα. Έγραφε πως θα ήθελε πολύ να τη φωνάζω μαμά».

Η Άννα Μπεζάν αποκάλυψε μάλιστα ότι θα ήθελε να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, ενώ τόνισε πως η μητρότητα την άλλαξε ως άνθρωπο.

«Τώρα έχω αρχίσει και απολαμβάνω την μητρότητα, τώρα αισθάνομαι και εγώ πιο δυνατή, ότι έχω βρει τα πατήματά μου, δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο ωραίο δώρο στη ζωή από τον ερχομό ενός παιδιού.

Ιδανικά θα ήθελα και ένα δεύτερο παιδί, αρχικά για εμένα και μετά για το παιδί για να έχει παρέα.», ανέφερε στη συνέχεια η Άννα Μπεζάν.

«Ο Δημήτρης, στο κομμάτι της οικογένειας, είναι το ‘τζόκερ’ μου», είπε για τον σύντροφό της η Άννα Μπεζάν και συμπλήρωσε: «Με τον Δημήτρη συμπληρώσαμε ο ένας τον άλλο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις