Τρίτη, 28 Μαΐ
18oC Αθήνα

Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Αθόρυβη «βόμβα» χωρισμού

Άννα Μπουσδούκου

Άννα Μπουσδούκου και Σταύρος Ιωαννίδης φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους…

Τέσσερα χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Αντίπαρο, οι δύο δημοσιογράφοι λέγεται πως δεν είναι πλέον μαζί. Τόσο η Άννα Μπουσδούκου, δημοσιογράφος και διευθύνουσα σύμβουλος του iMEdD όσο και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, που δεν προκάλεσαν ποτέ με την προσωπική τους ζωή.

Το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην Real News, αναφέρει συγκεκριμένα πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, οι δυο τους εδώ και έναν χρόνο, δεν είναι πλέον μαζί. Σεβόμενοι την επιθυμία τους, οι δικοί τους άνθρωποι κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη.

click4more: MasterChef: Το μεγάλο colpo grosso ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Η Άννα Μπουσδούκου, που ξεχώρισε με την τηλεοπτική της παρουσία σε ενημερωτικές εκπομπές, από το 2016 είναι συνεργάτις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να αφήσει μια πολύ επιτυχημένη δημοσιογραφική και τηλεοπτική καριέρα για να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις αυξημένες αρμοδιότητες του Ιδρύματος.

Η αποχώρηση της από την τηλεόραση, όμως, δεν ήταν η μόνη τεράστια αλλαγή στη ζωή της, καθώς δύο χρόνια μετά φαίνεται πως αποφάσισε να χωρίσει…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις