Lifestyle

Άννα Πρέλεβιτς: Βραδινή έξοδος με την αδερφή της!

Ποιο μαγαζί ξεσήκωσαν οι όμορφες αδερφές;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γέμισε με όμορφες παρουσίες το βράδυ του Σαββάτου, το κέντρο Acro που τραγουδά ο Γιώργος Σαμπάνης. Η Άννα Πρέλεβιτς και η αδερφή της Τέα μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί ενώ στο μαγαζί βρέθηκε και η Χριστίνα Αλούπη.

Οι δυο αδερφές έκλεψαν όλα τα βλέμματα ενώ δύσκολα τις ξεχώριζε κανείς τώρα που έχουν και το ίδιο χρώμα στα μαλλιά.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς