Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Άννα Βίσση: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση και ζήτησα βοήθεια»

Άννα Βίσση: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση και ζήτησα βοήθεια»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση στην εκπομπή “Τετ α τετ”, που θα προβληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου 2023. 

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μία αναδρομή στα 50 χρόνια καριέρας και τη ζωή της, από τότε που έφυγε από την Κύπρο και ήρθε στην Αθήνα το 1973, ενώ αναφέρθηκε και σε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι έχει υπάρξει σε κακοποιητική σε σχέση και χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια.

“Έχω βιώσει ναι, ζήτησα βοήθεια και με βοήθησαν. Και ξέκοψα βέβαια”, απάντησε συγκεκριμένα στον Τάσο Τρύφωνος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”

Στην ίδια συνέντευξη, η Άννα Βίσση μίλησε για την κόρη της, Σοφία, αλλά και τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Αναφέρθηκε στο πώς οι σύντροφοι που είχαν μετά τον γάμο τους, αντιμετώπιζαν τη σχέση τους με τον συνθέτη, ενώ έκανε και μία σπάνια και στη δύσκολη περίοδο που η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.

Αρχικά, είπε: “Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές”.

Ακόμη, πρόσθεσε: “Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος”.

Τέλος, αναφερόμενη στη Σοφία Καρβέλα και την αποτοξίνωσή της, η Άννα Βίσση είπε: “Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις