Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άννα Βίσση: Πλήθος κόσμου στη συναυλία της στο Ηρώδειο για τα 50 χρόνια στο τραγούδι

Άννα Βίσση: Πλήθος κόσμου στη συναυλία της στο Ηρώδειο για τα 50 χρόνια στο τραγούδι

Αποθεώθηκε η Άννα Βίσση κατά τη χθεσινή της συναυλία στο Ηρώδειο, όπου γιόρτασε τα 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή.

Σημειώνεται πως η συναυλία είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας «Daniel» και εν τέλει έγινε την Τρίτη (3.10.2023) στο Ηρώδειο, ενώ θα γίνει ακόμα μία συναυλία της μεγάλης τραγουδίστριας στον ιστορικό χώρο.

Συγκεκριμένα, θέλοντας να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στον κόσμο, η Άννα Βίσση και η ΕΛΕΠΑΠ αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί και δεύτερη συναυλία, στις 6 Οκτωβρίου.

Και σε αυτή τη βραδιά θα παρουσιαστούν, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική.

Κατά τη συναυλία της Τρίτης πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Ηρώδειο για να ακούσει από κοντά την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα. 

Αρκετοί ήταν και οι καλλιτέχνες – ceelebrities οι οποίοι απόλαυσαν την Άννα Βίσση στη μεγάλη συναυλία για τα 50 της χρόνια πετυχημένης πορείας.

Φυσικά από τη μεγάλη συναυλία δεν έλειψε ο πρώην σύζυγός της και στενός συνεργάτης της, Νίκος Καρβέλας, ο οποίος βρέθηκε στο Ηρώδειο με την σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου.

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν επίσης οι Μαρινέλλα και Λάκης Λαζόπουλος, όπως και ο συνιδρυτής της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος.

Την Άννα Βίσση απόλαυσε επίσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρίνα Βερνίκου, η Χριστίνα Πολίτης, ο Μάκης Δελαπόρτας με την Άριελ Κωνσταντινίδη. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις