Σάββατο, 15 Ιουν.
25oC Αθήνα

Αννίτα Πάνια σε τηλεθεάτρια: «Κλείστε το αν δεν έχετε τη Νοοσοφία του Νίκου Καρβέλα»

Αννίτα Πάνια σε τηλεθεάτρια: «Κλείστε το αν δεν έχετε τη Νοοσοφία του Νίκου Καρβέλα»

Με τον χαρακτηριστικό της τρόπο και το χιούμορ της απάντησε η Αννίτα Πάνια σε μία τηλεθεάτρια η οποία αποκάλυψε ότι στο βιβλιοπωλείο της δεν πουλάει το βιβλίο του Νίκου Καρβέλα.

Ο Νίκος Καρβέλας πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο «Νοοσοφία». Η πρώην σύζυγός του, που δέχεται τηλεφωνήματα θεατών στην εκπομπή της ρώτησε μία κυρία, ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου, αν πουλάει στο κατάστημά της το εν λόγω βιβλίο. Στην απάντηση της τηλεθεάτριας, η αντίδραση της Αννίτας Πάνια ήταν μοναδική.

«Τι βιβλία έχετε εκεί; Τι πουλάει πιο πολύ; Τη Νοοσοφία του Νίκου Καρβέλα την έχετε;», ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια με την κυρία από τον Βόλο, η οποία απάντησε: «Όχι, αυτό δεν το έχουμε».

«Ε κλείστε το μαντάμ! Δεν έχετε το “hit” βιβλίο;», απάντησε αμέσως η Αννίτα Πάνια με το κοινό στο πλατό της εκπομπής να γελά και να χειροκροτά.

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2010 και έχουν αποκτήσει μαζί τον γιο τους, Ανδρέα. Ο τραγουδιστής έχει ακόμη δύο παιδιά τη Σοφία Καρβέλα την οποία απέκτησε με την Άννα Βίσση και τον μόλις 2 ετών Φαίδωνα, με την τωρινή του σύντροφο, Έλενα Φερεντίνου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις