Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αποκάλυψη για τον Γιάννη Πάριο και η γνωριμία με τον Χάρη

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αποκάλυψη για τον Γιάννη Πάριο και η γνωριμία με τον Χάρη

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ: Οι αποκάλυψη για την γνωριμία της με τον Χάρη Βαρθακούρη, τον γάμο και τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο.

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα! Αποκάλυψε πολλά για την γνωριμία της με τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και τον πεθερό της Γιάννη Πάριο.

Η γνωριμία και ο γάμος «αστραπή» με τον Χάρη Βαρθακούρη, η ζήλια, οι συζυγικοί καυγάδες, αλλά και η έννοια της συντροφικότητας και της βαθιάς αγάπης που διακατέχει το ζευγάρι.

Πώς είναι η σχέση με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο, και για ποιο λόγο επέλεξε να κρατήσει το επίθετο Βαρθακούρη; Μεταξύ άλλων, η Αντελίνα αναφέρεται στους λόγους που την οδήγησαν στο «τηλεοπτικό διαζύγιο» με τον Alpha, καθώς και για τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σου Κου Family» που παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

Πώς της φαίνεται ο Χάρης ως παρουσιαστής και πώς κρίνει την τηλεοπτική τους συνύπαρξη;

Όταν ρώτησαν στην Κωνσταντινούπολη ποιο όνομα θα κρατήσω, ο Χάρης είπε Βαρθακούρη. Και μου αρέσει και μένα να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου. Αν ξεκινούσα την τηλεόραση ως ελεύθερη, δεν θα άλλαζα το επίθετό μου.

Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου.

Με το Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσαμε αμέσως. Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο… Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είμαι πολύ ζηλιάρα. Αλλά δεν θα ήμουν με το Χάρη αν ζήλευα ουσιαστικά. Αυτό είναι ένα παιχνίδισμα. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε σε σχέση με την απιστία. Είμαστε άνθρωποι. Με ενοχλεί η λέξη απάτη… Απάτη μπορεί να είναι να πω κάτι σε κάποια άλλη αυτό που το λέω μόνο σε σένα. Αυτό είναι μεγαλύτερη απάτη από μια βραδιά απερισκεψίας.

Ο Αlpha είναι μέσα στην καρδιά μου. Αλλά είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο. Ήταν ένα σύντομο διαζύγιο. Μετά ήρθε ο ΣΚΑΪ στη ζωή μου. Με πίστεψε ο κ. Κόμπος και μετά από πολύ καιρό νιώθω καλά με την τηλεοπτική μου οικογένεια. Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρη. Αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει…Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν τον αφήνω να μιλήσει. Εγώ έβλεπα ότι μερικές φορές δεν θέλει να μιλήσει για κάποιο θέμα. Πάντως μαζί μου νιώθει σιγουριά.

Ο Χάρης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Είναι “άκακος” άνθρωπος, έχει μια υπέροχη σχέση με τις κόρες μας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις