Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντίνοος Αλμπάνης: Βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου, δεν ήθελαν να ταυτιστούν μαζί μου

Αντίνοος Αλμπάνης: Βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου, δεν ήθελαν να ταυτιστούν μαζί μου

Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με χιούμορ και συγκίνηση στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος».

O ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, το βράδυ της Τρίτης και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, περιέγραψε πώς πέρασε στα γυρίσματα της σειράς, στους Παξούς, την εμπειρία να παίζει με τη σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου, αλλά και με την αγαπημένη του σκυλίτσα, την Mπλου.

Ο Αλκίννος Αλμπάνης μίλησε για το ρόλο που παίζει η εξωτερική εμφάνιση στο επάγγελμά του, γιατί δεν «ψήθηκε» να αναζητήσει μια διεθνή καριέρα στην Αμερική, τι του δίνει την πολυτέλεια να διαλέγει τους ρόλους που του αρέσουν, αλλά και γιατί πέρασε «φρικτά» στην καραντίνα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε και για τον καρκίνο και για τον λόγο που αποφάσισε να αγνοήσει τον εσωστρεφή εαυτό του και να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του, το οποίο χαρακτηρίζει «ταμπού».

«Βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική όπου πολυεθνική εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί μαζί μου ως ασθενής και ενώ είχαμε συμφωνεί για τη δουλειά, μετά ήρθαν και μου είπαν πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί.

Εκεί είπα πως θα βγαίνω και θα μιλάω μέχρι να σταματήσει αυτή η αρρώστια να είναι στίγμα. Οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν τη ζωή μπροστά τους, δεν τελειώνει η ζωή με την ανακοίνωση των εξετάσεων.

Δεν είναι άνθρωποι που πάνε στην αχρηστία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντίννος Αλμπάνης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις