Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Οριστική ρήξη στις σχέσεις μάνας και κόρης

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Οριστική ρήξη στις σχέσεις μάνας και κόρης

Άκαρπες ήταν τελικά οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της σχέσης μάνας και κόρης, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη τράβηξαν οριστικά την κόκκινη γραμμή.

Όπως μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής (05.04.24), η ρήξη ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και στην κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη είναι οριστική. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Άντζελα Δημητρίου έστειλε δικό της άνθρωπο για να μεταφέρει στην κόρη της πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

Μάλιστα, δεν τηλεφώνησε η ίδια αλλά έστειλε μεσάζοντα. Η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη, από την άλλη, είχε διάθεση – και το έδειχνε – να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Φαίνεται πως μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία της Όλγας από το μνημόσυνο της γιαγιάς της, καθώς μετά τα εννιάμερα και την ένταση με στενό συνεργάτη της Άντζελας Δημητρίου, η τραγουδίστρια «πάγωσε» και δεν προσπάθησε ξανά να έχει επαφή μαζί της αλλά ούτε και με την εγγονή της.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, παραμένει μυστήριο το όνομα της εγγονής της αγαπημένης τραγουδίστριας, καθώς όπως είχε γίνει γνωστό θα έπαιρνε το όνομα Μιχαέλα – Αγγελική.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις