Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί: «Δεν έχει κατανόηση της αλήθειας του Θεού» είπε ο Γιον Βόιτ για την κόρη του που καταδίκασε το Ισραήλ

Αντζελίνα Τζολί: «Δεν έχει κατανόηση της αλήθειας του Θεού» είπε ο Γιον Βόιτ για την κόρη του που καταδίκασε το Ισραήλ

Απογοητευμένος από τις δηλώσεις της κόρης του, Αντζελίνα Τζολί, δήλωσε ο Γιον Βόιτ. Η σταρ του Χόλιγουντ είχε κατηγορήσει το Ισραήλ ότι μετατρέπει τη Γάζα σε «μαζικό τάφο».

Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιον Βόιτ είπε πως είναι πολύ απογοητευμένος που η κόρη του, η Αντζελίνα Τζολί, «όπως και πολλοί άλλοι, δεν έχει κατανόηση της δόξας του Θεού, της αλήθειας του Θεού. Το θέμα εδώ είναι η καταστροφή της ιστορίας της γης του Θεού, της ιερής γης, της γης των Εβραίων».

«Ο ισραηλινός στρατός», πρόσθεσε ο Βόιτ, «πρέπει να προστατεύσει τη γη του Ισραήλ και τον λαό του. Πρόκειται για πόλεμο. Ρωτήστε τον Θεό: μαθαίνω την αλήθεια; Ή μου λένε ψέματα και κάνω όπως όλοι οι άλλοι; Γιατί φίλοι μου, όσοι καταλαβαίνουν την αλήθεια, βλέπουν το ψέμα. Βλέπουν ότι το Ισραήλ δέχθηκε επίθεση και αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τον Χριστιανισμό»!

Ο Αμερικανός ηθοποιός υπέδειξε μάλιστα τη Χαμάς ως υπεύθυνη για τα δεινά των Παλαιστινίων στη Γάζα, τονίζοντας την κατάχρηση της διεθνούς βοήθειας και τη χρήση ανθρώπινων ασπίδων:

«Τους δόθηκαν τεράστιες εισροές χρημάτων, που δεν μοιράστηκαν με τον κόσμο. Έφτιαξαν όπλα», ανέφερε, τονίζοντας πως οι κάτοικοι της Γάζας «είναι αιχμάλωτοι της βάρβαρης χώρας που τους χρησιμοποιεί ως ασπίδες. Η Χαμάς καταστρέφει τους δικούς της ανθρώπους».

 

Ο πατέρας της Αντελίνα Τζολί, ο οποίος είχε επισκεφτεί το 2022 το Ισραήλ, χαιρέτισε τον «μεγάλο ηρωισμό» του εβραϊκού λαού μπροστά σε μία σειρά από τραγωδίες σε όλη την ιστορία του, από το Ολοκαύτωμα μέχρι το πρόσφατο «Ολοκαύτωμα της Χαμάς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις