Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί: Η στιγμή που μπαίνει στη θαλαμηγό «Christina Ο» ως Μαρία Κάλλας στο Κατάκολο

Αντζελίνα Τζολί: Η στιγμή που μπαίνει στη θαλαμηγό «Christina Ο» ως Μαρία Κάλλας στο Κατάκολο

Τα γυρίσματα της ταινίας στην Ηλεία και το Κατάκολο συνεχίζονται. Τα φώτα στην θαλαμηγό Christina Ο, είναι στραμμένα στην Αντζελίνα Τζολί που υποδύεται την Μαρία Κάλλας…

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην Ηλεία και μετά τον Πύργο, σειρά πήρε το Κατάκολο. Ανοιχτά του λιμανιού βρισκόταν η θαλαμηγός «Christina Ο» μέσα στην οποία θα γίνουν μια σειρά από γυρίσματα. Με την 48χρονη σούπερ σταρ του Χόλιγουντ να υποδύεται την Μαρία Κάλλας για την ταινία «Maria» που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι κάμερες και οι φωτογράφοι ακολουθούν το κάθε βήμα της 48χρονης που για ακόμα μια φορά δείχνει απόλυτα εξοικειωμένη με τέτοιου είδους καταστάσεις.

Με το φοσκωτό της θαλαμηγου Christina Ο, η Αντζελίνα Τζολί προσέγγισε το πλοίο που ανήκε κάποτε στον Αριστοτέλη Ωνάση και στο οποίο νωρίτερα είχαν επιβεβαστεί οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία και τα συνεργεία για τα πλάνα.

Η άφιξη της Αντζελίνας Τζολί προκάλεσε αναστάτωση στο Κατάκολο και αρκετοί ήταν εκείνοι που έστω και από μακριά θέλησαν να τραβήξουν ένα βίντεο ή μια φωτογραφία από τα τεκταινόμενα. Η 48χρονη σταρ, συνηθισμένη στα φώτα της δημοσιότητας χαιρετούσε και κατά διαστήματα χαμογελούσε στον κόσμο, τους δημοσιογράφους και τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε της κίνηση.

Τα γυρίσματα στη θαλαμηγό Christina Ο θα γίνουν στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής, με την Αντζελίνα Τζολί να έχει ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες, να διανυκτερεύει μέσα. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η διαμονή στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση κοστίζει 100.000 ευρώ την ημέρα, ποσό που ίσως αναλάβει η εταιρεία παραγωγής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του ilialive.gr, τον τρόπο που η Αντζελίνα Τζολί μπήκε στη θαλαμηγό, με τα μέτρα ασφαλείας στο Κατάκολο και τον Πύργο να είναι αυξημένα από νωρίς το πρωί.

Νωρίτερα το πρωί, η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους στον Πύργο. Έφτασε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στο θέατρο «Απόλλων» υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σε σκηνοθεσία του Πάμπλο Λαρέν, η ταινία «Maria» θα αφοσιωθεί στη ζωή της Μαρίας Κάλλας, λίγο πριν από το θάνατό της στο Παρίσι αλλά και στη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Στον Πύργο, η Μαρία Κάλλας χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, με πολλούς όπως έλεγαν να περιμένουν για ώρα, για να την δουν από κοντά.

Τον Έλληνα Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν συνολικά εννέα μήνες. Ήδη έχουν ξεκίνησει στο Παρίσι, ενώ συνεχίζονται στον Πύργο Ηλείας και στο Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας. Η παραγωγή θα βρεθεί επίσης, στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις