Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Απογοητευμένος ο Μπραντ Πιτ από τις επιθέσεις των παιδιών του Παξ και Ζαχάρα – Τι λένε συνεργάτες του

Απογοητευμένος ο Μπραντ Πιτ από τις επιθέσεις των παιδιών του Παξ και Ζαχάρα – Τι λένε συνεργάτες του
Φωτογραφία: Reuters

Oι σχέσεις του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του από τότε που χώρισε με την Αντζελίνα Τζολί είναι πολύ κακές.

Τα παιδιά έχουν πάρει το μέρος της μητέρας τους με τον Μπραντ Πιτ να μην έχει καταφέρει να τα «κερδίσει» όλα αυτά τα χρόνια και να δέχεται πυρά. Αρχικά ήταν η Ζαχάρα, που απαρνήθηκε το επίθετό του δημόσια και μετά η διαρροή της viral ανάρτησης του Παξ.

Επίσημα δεν έχει δηλώσει κάτι, ειδικά για την ανάρτηση του Παξ που μόνο κολακευτικά δεν ήταν τα σχόλια που έγραφε. «Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια κόλαση», έγραψε ο Παξ. «Μπορείς να πεις στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θέλεις», πρόσθεσε, «αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα».

Άνθρωπος του περιβάλλοντός του ανάφερε ότι ο Μπραντ Πιτ αισθάνεται «καταθλιπτικά και απογοητευτικά» με το να βλέπει τα δημοσιεύματα να «τραβάνε» τόσο το θέμα.

Συνεργάτης του μάλιστα ανέφερε στη Sun: «Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον Μπραντ να παρουσιάζεται ως κάποιου είδους “κακός άνθρωπος”, ενώ αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Ο Μπραντ σέβεται πολύ κάθε ένα από τα παιδιά του και λέει πολλά το γεγονός ότι επιλέγει να διατηρήσει μια αξιοπρεπή σιωπή σχετικά με την κατάσταση. Είναι απλά ατυχές το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να εμπλέξουν τα παιδιά στα πράγματα».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις