Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποκαλύψεις από την Θάντι Νιούτον: Ποιον ρόλο απέρριψε και γιατί

Αποκαλύψεις από την Θάντι Νιούτον: Ποιον ρόλο απέρριψε και γιατί

Η Βρετανίδα ηθοποιός Θάντι Νιούτον αποκάλυψε γιατί απέρριψε ρόλο σε ταινία υπερηρώων, σε συνέντευξή της στο LADBible. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε ποια ήταν η ταινία ή το κινηματογραφικό στούντιο παραγωγής της. 

Όπως εξήγησε η Θάντι Νιούτον, της προτάθηκε να υποδυθεί «τη μητέρα κάποιου που μόλις πεθαίνει» και τόνισε ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει λόγω του ρόλου. Διευκρίνισε όμως ότι αν ο ρόλος είναι σωστός είναι ανοιχτή σε προτάσεις για ένα έργο με χαρακτήρες που έχουν υπερδυνάμεις. Η ηθοποιός εκδήλωσε ενδιαφέρον για ταινίες με υπερήρωες και τόνισε ότι της αρέσει ό,τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος. «Το τέλειο παράδειγμα είναι ο Τάικα Γουαϊτίτι και αυτό που έκανε με την ταινία του “Thor: Ragnarok” που είναι πιο κωμική» ανέφερε. «Μου αρέσει που οι ηθοποιοί πραγματικά βάζουν τα δυνατά τους, φυσικά το κάνουν, αλλιώς θα ήταν βαρετό» εκτίμησε.

Η Newton σημείωσε ότι υπάρχει ζήτηση τόσο από το κοινό όσο και από τους ανθρώπους που εργάζονται στις ταινίες για το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος και έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά τη μίνι σειρά του HBO «Watchmen» που είναι μία ιστορία υπηρηρώων αλλά ρίχνει και φως σε πραγματικά γεγονότα.

«Είναι τόσο προφανές ότι χρησιμοποίησαν την ιστορία της Τάλσα. Πολλοί Αμερικανοί δεν γνώριζαν για τη σφαγή στην Τάλσα» υπογράμμισε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις