Lifestyle

Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου σε νέες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Ο Απόστολος Ρουβάς έφτασε στην εκκλησία αγκαλιά με τον γιο του, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και η νύφη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου δημοσίευσαν νέες εικόνες από τον γάμο τους, στις οποίες αποτυπώνεται η ευτυχία τους. Η Φανή Γιαβρίδου ανέβασε φωτογραφίες, ποζάροντας στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με φόντο τη θάλασσα. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνονται οι νεόνυμφοι να χορεύουν στη δεξίωση του γάμου τους, μπροστά στους καλεσμένους τους.

Ο αριστοκρατικός γάμος έγινε τον Οκτώβριο του 2024, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, με γαμπρό και νύφη να ζουν μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής και της σχέσης τους. Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου παντρεύτηκαν και στη συνέχεια βάφτισαν το ενός έτους παιδί τους, που πήρε το όνομα Αλκίνοος.

Το ζευγάρι σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα (12-10-2024), είχε στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά φυσικά ήταν και ο αδελφός του Απόστολου Ρουβά, Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τον μεγαλύτερο γιο τους, Αλέξανδρο, καθώς και τη μητέρα του τραγουδιστή.

Η στενή σχέση του Σάκη Ρουβά με τον αδελφό του Απόστολο είναι γνωστή. Ο Έλληνας σταρ άλλωστε έχει στηρίξει τον αδελφό του από την πρώτη στιγμή σε κάθε επαγγελματική του επιλογή ενώ ο γνωστός σεφ είχε αποκαλύψει ότι η επιθυμία του να γίνει μπαμπάς προέκυψε από τον πολύ χρόνο που περνούσε με τα ανίψια του.

Ο γαμπρός, Απόστολος Ρουβάς έφτασε στην εκκλησία αγκαλιά με τον γιο του ενώ λίγο αργότερα έφτασε και η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της.

Φωτογραφία: Instagram
Φωτογραφία: Instagram/fanigiav
Φωτογραφία: Instagram
Φωτογραφία: Instagram/fanigiav
Φωτογραφία: Instagram
Φωτογραφία: Instagram/fanigiav
Φωτογραφία: Instagram
Φωτογραφία: Instagram/fanigiav
Φωτογραφία: Instagram
Φωτογραφία: Instagram/fanigiav

Μιλώντας για τον γάμο του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τον Δεκέμβριο, ο Απόστολος Ρουβάς είχε αναφέρει: «Κάναμε γάμο και βάπτιση μαζί τον Οκτώβριο. Είναι σχετικά πρόσφατο. Φοβηθήκαμε λίγο γιατί χρειάστηκε να αλλάξουμε και την ημερομηνία κάποια στιγμή.

Φοβηθήκαμε και για τον καιρό. Αλλάξαμε την ημερομηνία γιατί δεν βόλευε, είχαμε και κάποιους καλεσμένους, έπρεπε να το ρυθμίσουμε. Μεταφερθήκαμε από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη. Ο καιρός ήταν εξαιρετικός, μας έκανε φανταστική ημέρα. Το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλίνα Κυπαρίσση – «Μια στιγμή που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή»
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση έγιναν ζευγάρι την άνοιξη του 2024, ενώ οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν από τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο
Άρης Σοϊλέδης και Μαριλίνα Κυπαρίσση
Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφίες από τις βουτιές σε παραλία της Πάρου
Για τον Βασίλη Σπανούλη οι συγκεκριμένες ημέρες ξεκούρασης αποτέλεσαν μία μικρή ανάπαυλα πριν από την επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την επίσημη «αγαπημένη», την εθνική Ελλάδας μπάσκετ και την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
Έξαλλοι οι Καναδοί με τον Τζάστιν Τριντό: Θα πληρώνουν τους σωματοφύλακες για τις βόλτες και τα ταξίδια του με την Κέιτι Πέρι
Η ασφάλεια του Τριντό κόστισε στους Καναδούς φορολογούμενους πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας
Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό 6