Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνω πρώτη φορά μπαμπάς

Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνω πρώτη φορά μπαμπάς

Την ευχάριστη είδηση πως η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί επιβεβαίωσε σήμερα (26.04.2023) ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο ίδιος ο Απόστολος Ρουβάς «πρόδωσε» τα… ευχάριστα, όταν μετά το πάρτι έκπληξη που του έκαναν για τα γενέθλιά του, ανέβασε στο Instagram βίντεο όπου φιλούσε τρυφερά την κοιλιά της συντρόφου του.

«Δεν ήθελα ακόμα να επικοινωνήσω κάτι και να το μοιραστώ. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν το πάρτι της έκπληξης, συγκινήθηκα και χάρηκα που είδα τον πατέρα μου.

Γύρισα από μία κουραστική ημέρα στην δουλειά κι η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Μου βγήκε αυθόρμητα να το εκφράσω και να το μοιραστώ με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που είδατε στο βίντεο» είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς που βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο «Πρωινό μας».

«Για πρώτη φορά μπαμπάς. Ανυπομονώ για την στιγμή. Ψωνίζαμε μια ημέρα, μπήκε η Φανή στο φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ και κάποια στιγμή που καθόμασταν στον καναπέ μου είπε ότι “υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος”.

Ξετρελάθηκα, το άγχος ήταν ατελείωτο μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν» ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς.

 

Δεν έκρυψε ότι η επιθυμία του να γίνει πατέρας έγινε ακόμη μεγαλύτερη εξαιτίας της σχέσης του με τα ανίψια του, τα παιδιά του αδερφού του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις