Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποθεώθηκε η Rihanna από το κοινό της Αθήνας!

Το NewsIt  σας μετέδωσε λεπτό προς λεπτό την μοναδική συναυλία που έδωσε η diva της RnB στο στάδιο Καραϊσκάκη.

23:37 Ο κόσμος αποχωρεί σταδιακά από το Καραϊσκάκη, φανερά ικανοποιημένος από την εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας.

23:22 H Rihanna τραγουδάει την μεγάλη της επιτυχία “Umbrella” και ο κόσμος έχει ανοίξει τις ομπρέλες του! Με αυτό το τραγούδι κλείνει η συναυλία της στην Αθήνα ανάμεσα σε κομφετί και κορδέλες.

23: 09 Awesome και amazing χαρακτήρισε από την σκηνή το θερμό κοινό της Αθήνας.

23:02 Με καινούριο τραγούδι η Rihanna “Man’s Touch”.

22:58 Η Rihanna παίζει και drums!

22:55 “Athens Come On!” φωνάζει η τραγουδίστρια και ερμηνεύει το “Please Don’t Stop The Music”.

22:41 Ακολουθεί το “Te amo” κσι στη συνέχεια τραγουδά “Rockstar 101”.

22:32 Τραγουδά μόνη το “Rehab” , το γνωστό ντουέτο που έχει κάνει με τον Justin Timberlake και στη συνέχεια το Unfaithfull.

22:30 Κάνει πλάγιο moon walk, τη γνωστή φιγούρα του Michael Jackson στο  “Hate That I Love You” χωρίς τον NeYo.

22:22 Η Rihanna ερμηνεύει το “Rude boy” έχοντας αντικαταστήσει τις άσπρες μπότες με μαύρες.

22:18 Συνεχίζει με τη μεγάλη της επιτυχία “Disturbia” και ξεσηκώνει το κοινό. Στη σκηνή βγαίνουν μαζί της ξυλοπόδαροι.

22:15 Το κοινό αποθεώνει την σταρ της RnB ενώ τραγουδάει το δεύτερο κομμάτι της “Shut up and drive”.

22:05 Η Rihanna βγήκε στη σκηνή! Φοράει ένα σέξι κορμάκι και ψηλοτάκουνες άσπρες μπότες κι ερμηνεύει μία επιτυχία από τον τελευταίο της δίσκο, το “Hard”.

Μαζί της στη σκηνή είναι χορευτές με ροζ όπλα.  Η Rihanna έχει ετοιμάσει ένα υπερθέαμα για το live της. Μιλάμε για πολυάριθμα κοστούμια, τα οποία θα αλλάζει σε χρόνο dt με την καταλυτική συμβολή της ομάδας της. Λαμπερά σκηνικά, hi-tech φωτισμοί και μια γκαρνταρόμπα που αποτελείται από ψηλοτάκουνες μπότες, sexy κορσέδες και κορμάκια.

22:04 Έκλεισαν τα φώτα της σκηνής.

22:00 H Rihanna περνάει από τον χώρο των επισήμων με κατεύθυνση την σκηνή.

21:15 Η ένταση του κοινού είναι τόσο μεγάλη που μία από τις θαυμάστριες τις τραγουδίστριας λιποθύμησε.

Στο στάδιο έφτασαν ανάμεσα σε άλλους ο Νίκος Ευαγγελάτος με  την Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά τους, Λυδία και Νικόλα, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Κώστας Μαρτάκης και η Εύη Αδάμ με τον συζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο.

20:42 Οι Vegas βγήκαν στη σκηνή για το opening act. Ξεκίνησαν τραγουδώντας την μεγάλη επιτυχία τους “Τους πονάει”. 

Οι Vegas είναι ένα νέο συγκρότημα, με μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό, που έχει τραγουδήσει σε πολλές live εκπομπές της χώρας μας όπως το X-Factor και το Greek Idol.

20:20 Οι πρώτες ψιχάλες βροχής ανάγκασε τους θεατές να βγάλουν τις ομπρέλες τους.

20:10 Από τους πρώτους επώνυμους που έφτασαν στο στάδιο είναι το μοντέλο Όλγα Φαρμάκη. Στον χώρο εντοπίσαμε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σατσίδη, τον σύντροφο της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδη, τον σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα και την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

19:05 Άνοιξαν οι πόρτες του σταδίου για να μπει το κοινό που συγκεντρώθηκε από νωρίς για να απολαύσει την τραγουδίστρια. Έξω από το στάδιο επικρατεί το αδιαχώρητο ενώ πωλούνται μπλουζάκια με το πρόσωπό της.

 Η Rihanna είναι στη μουσική βιομηχανία τα τελευταία 4 χρόνια κι είχε καταφέρει να πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Η άφιξη και οι απαιτήσεις της σταρ

Η Rihanna ήρθε χτες το πρωί στη χώρα μας, όχι με liar jet αλλά με κανονική πτήση, συνοδευόμενη από το επιτελείο της. Αυτό που ζήτησε είναι ένα δωμάτιο σε παραλιακό ξενοδοχείο το οποίο θα έχει διακόσμηση animal print και θα υπάρχουν πολλά αρωματικά κεριά. Οσο για τη διατροφή της, έχει ζητήσει εμφιαλωμένο νερό και ειδικό μενού που περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο κοτόπουλο και σαλάτες και τροφές με χαμηλά λιπαρά, αφού δίνει μεγάλη βαρύτητα στη σιλουέτα της.

Ποια είναι η Rihanna;

Η Robyn Rihanna Fenty, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1988 στα νησιά Barbados. Εντυπωσιακή είναι η καλλιτεχνική της πορεία σε συνδυασμό με το μικρό της ηλικίας της. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες στον κόσμο και έχει στο ενεργητικό της πάρα πολλές διακρίσεις: έχει πάρει βραβείο Grammy, έχει βγει πρώτη πολλές φορές στο Billboard Hot 100 και φέρει τον τιμητικό τίτλο “Πρέσβειρα πολιτισμού των Barbados”. O πατέρας της,  Ronald Fenty, έχει καταγωγή  από την Καραϊβική και την Ιρλανδία και η μητέρα της Monica από τη Νέα Γουιάνα της Λατινικής  Αμερικής. Έχει δύο αδέλφια, τον Rorrey και τον Rajar. Το γεγονός ότι ο πατέρας της ήταν χρήστης κοκαΐνης έκανε τα παιδικά της χρόνια δύσκολα καθώς οι καβγάδες στο σπίτι ήταν έντονοι.

Η πορεία της στο τραγούδι

H ενασχόλησή της με τραγούδι άρχισε από την σχολική ηλικία όταν ερμηνεόντας ένα κομμάτι ανακυρήχθηκε “Miss of the school”. Αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον του αντζέντη από την Νέα Υόρκη, Evan Rogers, ο οποίος διακρίνοντας το ταλέντο της την κάλεσε για audition στην Νέα Υόρκη σε ηλικία 15 ετών. Ένα χρόνο αργότερα, η δεκαεξάχρονη κοπέλα, μετακομίζει με τη μητέρα της στη Νέα Υόρκη και υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρεία Def Jam Recordings”, στην οποία πρόεδρος είναι ο σύζυγος της Beyonce Jay – Z.

 
Η δισκογραφία της

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2005 με τον τίτλο “Music of the sun”. To κομμάτι “Pon De Replay” ξεχώρισε και έγινε πολύ γρήγορα μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας στην κορυφή των charts στην Αμερική και την Ευρώπη. Μετά από οκτώ μήνες κυκλοφόρησε και το δεύτερο album της με τίτλο “A girl like me”. Το τρίτο της album κυκλοφόρησε το 2007 με τον τίτλο “Good girl gone bad” ενώ η τελευταία της δισκογραφική δουλειά φέρει τον τίτλο “Rated R” και είναι στα δισκοπωλεία εδώ και λίγο καιρό.

Η προσωπική της ζωή

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2009 η Rihanna αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της Chris Brown την έδερνε και φωτογραφίες της έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η ίδια τα ξαναέφτιαξε μαζί του γιατί ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της αλλά πολύ σύντομα έπαθε τα ίδια και έφυγε ενώ ο πρώην της καταδικάστηκε σε 180 μέρες κοινωνικής εργασίας , 5 χρόνια επιτήρησης, 2.500 δολάρια πρόστιμο ενώ του επιβλήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα σύμφωνα με τα οποία δεν επιτρέπεται  να πλησιάζει σε μικρότερη  απόσταση από 90 μέτρα από την τραγουδίστρια για τα επόμενα πέντε χρόνια. Σήμερα η τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με τον παίκτη του μπέιζμπολ Matt Kemp.

Διαβάστε επίσης:

Οι διάσημοι που πήγαν στην Rihanna!
Το ελληνικό συγκρότημα που θα τραγουδήσει με την Rihanna!
Οι ιδιοτροπίες της Rihanna!
Έρχεται στην Ελλάδα και δημιούργησε πανικό! 
H Rihanna στην Αθήνα 1η Ιουνίου!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε