Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Άρης Μακρής: Η ανάρτηση – απάντηση στις φήμες περί κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη

Άρης Μακρής: Η ανάρτηση – απάντηση στις φήμες περί κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη

Μια ανάρτηση στο instagram επέλεξε ο Άρης Μακρής να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να είναι εκείνος που κακοποίησε την Άννα – Μαρία Βέλλη, την περίοδο που είχαν δεσμό.

Ο Άρης Μακρής και η Άννα – Μαρία Βέλλη, διατηρούσαν σχέση για πολλά χρόνια όμως αποφάσισαν να χωρίσουν για προσωπικούς λόγους χωρίς να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό κανείς από τους 2.

Με μία ανάρτηση του στο Instagram, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει για όσα λέγονται πως αυτός είναι ο κακοποιητής της πρώην συντρόφου του, που καιρό τώρα τον επηρεάζουν έμμεσα, αφού στην ουσία δεν έχει γίνει καμία επίσημη αναφορά στο όνομά του.

Την κακοποίηση  είχε αποκαλύψει η Άννα Μαρία Βέλλη αλλά δεν είχε πει ποιος είναι ο πρώην σύντροφός της που ευθύνεται.

Ο Άρης Μακρής αρνήθηκε πως είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς την πρώην σύντροφό του και πως οι ισχυρισμοί πως εκείνος ευθύνεται έκαναν κακό στον ψυχισμό του, στη δουλειά του και σε όσους αγαπάει. 

«Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άρη Μακρή

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά.

Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω.

Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Makris (@arismakris)

Η  Άννα- Μαρία Βέλλη, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok όπου απαντούσε ερωτήσεις των συνδρομητών της. Σε μία από αυτές τις ερωτήσεις απάντησε, χωρίς να ονομάσει, πως μία καλή της φίλη από τον χώρο του Youtube συνεχίζει και κάνει παρέα με τον πρώην σύντροφό της ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά.

Η ανάρτηση του βίντεο τράβηξε αμέσως την προσοχή με τους αριθμους προβολών και like να ανεβαίνουν ραγδαία. 

@amiyiamireal Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc ♬ πρωτότυπος ήχος – Amiyiami

Οι φήμες και οι κατηγορίες που ακούγονται γύρω από το όνομα του τραγουδιστή φαίνεται να έχουν επηρεάσει και μία γυναίκα Youtuber η οποία συνδέεται με τον φιλικό κύκλο τόσο του Άρη Μακρή όσο και της Άννας- Μαρίας Βέλλη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις